Άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων, για την επαναληπτική Παράσταση  του «Θεσσαλικού  Θεάτρου», της επόμενης Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, με την Τραγωδία του Ευριπίδη: «Βάκχες» 
Η παράσταση θα δοθεί και πάλι  στο  Β΄ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ – ΛΑΡΙΣΑΣ, δίπλα από Εργατικό κέντρο.
 Η  προπώληση των εισιτηρίων γίνεται κανονικά στα γραφεία του  «Θεσσαλικού Θεάτρου»,  από: 10 π.μ – 13 μ.μ (2ος Οροφ.Κεντρικό κτίριο «Μύλος Παππά»), καθημερινά πλήν Σαββάτου & Κυριακής)
Οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν οι ίδιες: Προπώληση: 12€, Κανονικό στο ταμείο: 15€ & Μαθητ., Φοιτ., Ανέργων & άνω 65 ετών: 10€.
Η Παράσταση, έχει ανέβει το Καλοκαίρι 2017, σε συνεργασία με το «Ελληνικό Φεστιβάλ»,  σε σκηνοθεσία  Έκτορα  Λυγίζου, και εκτός από το «ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ», έχει παιχτεί και σε άλλα μεγάλα «ΦΕΣΤΙΒΑΛΣ» της Ελλάδας. 
Ο  ΜΥΘΟΣ 
…Ο θεός Διόνυσος φτάνει στην πόλη με ανθρώπινη μορφή και ο βασιλιάς Πενθέας παλεύει να οχυρώσει εαυτόν και άστυ απέναντι στην έλευση μιας θρησκείας που εξισώνει τους πάντες –νυν και πρώην βασιλιάδες, θεούς και δούλους, μάντεις και αγγελιοφόρους, γυναίκες και άνδρες – σε έναν κόσμο συμφιλίωσης του ανθρώπου με τα πιο ζωώδη αλλά και αγνά του ένστικτα.  Η μοναδική σωζόμενη τραγωδία στην οποία ο Διόνυσος συμμετέχει ως πρόσωπο του δράματος αλλά και ως παντεπόπτης σκηνοθέτης - συγγραφέας, σε μια εκδοχή που θα εξερευνήσει τη σύγκρουση ανάμεσα στην ατομικότητα του ήρωα και την πολυφωνικότητα του χορού. Μια εκδοχή για οκτώ αφηγητές που  – με την ένταξη των χορικών στη βασική πλοκή – θα παρακολουθήσει τη διαδικασία τής σταδιακής σύνθεσης και αποσύνθεσης ενός μεικτού χορού, την αντίσταση αλλά και τη λαχτάρα οκτώ ατόμων να ανέβουν φαντασιακά στο ιερό βουνό ως μαινάδες και να μετατραπούν σε βάκχες. Μια τελετή μύησης στη λατρεία του «άλλου», της οποίας πρώτο στάδιο είναι να σταθούν δύο άτομα ενώπιος - ενωπίω υπό το βλέμμα ενός θεατή-μάρτυρα.
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μετάφραση:                               Γιώργος Χειμωνάς
Διασκευή-Σκηνοθεσία:               Έκτορας Λυγίζος
Σκηνικό-Κοστούμια:                    Κλειώ Μπομπότη
Φωτισμοί:                                   Δημήτρης Κασιμάτης
Μακιγιάζ:                                    Ιωάννα Λυγίζου
Βοηθός  σκηνοθέτις:                   Εύα Βλασσοπούλου
Δραματολογική συνεργασία:     Κατερίνα Κωνσταντινάκου
Σωματική προετοιμασία:           Βίκυ Παναγιωτάκη
Φωνητική προετοιμασία:          Ρηνιώ Κυριαζή
Παίζουν οι Ηθοποιοί:
Ανθή Ευστρατιάδου,  Έκτορας Λυγίζος,  Βασίλης Μαγουλιώτης,   Άρης Μπαλής,  Αργύρης Πανταζάρας,  Ανέζα Παπαδοπούλου, Μαρία Πρωτόπαππα,  Χρήστος  Στέργιογλου.