Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι έκλεισε τις πύλες της με επιτυχία η Διεθνή Έκθεση Κατασκευαστών Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας PLMA΄s “WORLD OF PRIVATE LABEL”, η οποία εγκαινιάστηκε την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 στον εκθεσιακό χώρο RAI EXHIBITION CENTRE στο Άμστερνταμ και ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 29 Μαΐου.

Ο Φορέας μας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και δύο (2) παραγωγικές επιχειρήσεις μέλη του έλαβε μέρος στη συγκεκριμένη έκθεση και στήριξε οικονομικά τη συμμετοχή τους.

Θεωρείται η σημαντικότερη παγκοσμίως Διεθνής Έκθεση στον τομέα ιδιωτικής ετικέτας παρουσιάζοντας ό,τι πιο καινοτόμο έχει να επιδείξει ο εν λόγω τομέας. Λόγω της υψηλής της σπουδαιότητας, δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρουσιάσουν τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας σε ένα ευρύ φάσμα υποψηφίων πελατών στο οποίο συγκαταλέγονται οι σημαντικότεροι λιανέμποροι, εισαγωγείς, εκπρόσωποι αλυσίδων Super Markets και Discount Super Markets, χονδρέμποροι κ.λ.π. από Ευρώπη,

Για μια ακόμη φορά o πλούτος της ελληνικής φύσης αλλά και η προσπάθεια των Ελλήνων παραγωγών παρουσιάστηκε στην έκθεση, αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν αστείρευτες δυνάμεις και πολλές ιδέες στην πρωτογενή παραγωγή και την μεταποίηση.

Παράλληλα, η Έκθεση κατέδειξε ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για τη συνεργασία μεταξύ πρωτογενούς παραγωγής και λιανικού εμπορίου προκειμένου να φτάσουν σημαντικά ή/και καινοτόμα προϊόντα της περιφέρειας στα αστικά κέντρα και ειδικά στην πρωτεύουσα.

Οι επιχειρήσεις μέλη μας είναι οι κάτωθι:

1.CAMPUS AEBE (Τυποποίηση Αγροτικών Προϊόντων)

2.ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ-ΜΠΙΖΙΟΣ Α.Ε. (Παραγωγή Τυροκομικών Προϊόντων)

Την έκθεση επισκέφτηκε και συνομίλησε με εκθέτες και φορείς, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Μωυσής Μανουάχ.