Σοβαρό θέμα για την αξιοπιστία των πιστοποιητικών εμβολιασμού και το μέγεθος της ζημιάς που προκάλεσαν οι απάτες με τους πλαστούς εμβολιασμούς στον Παλαμά Καρδίτσας, εγείρει δημοσίευμα της οικονομικής ιστοσελίδας των Αθηνών insider.gr.

Παραπολιτική στήλη του συγκεκριμένου σάιτ αναφέρεται στον πρόσφατο θάνατο 52χρονου Τρικαλινού από κορονοϊό, ο οποίος καταγράφηκε ως εμβολιασμένος. Η περίπτωσή του θεωρήθηκε ως μια από τις «εξαιρέσεις» στη θλιβερή λίστα συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους επειδή δεν είχαν κάνει το εμβόλιο.

Όμως το δημοσίευμα ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα και θέτει ευθέως το ερώτημα στον αρμόδιο υπουργό αν αληθεύουν οι ψίθυροι ότι ο 52χρονος ήταν ανεμβολίαστος και μάλιστα είχε «αγοράσει» ψεύτικο πιστοποιητικό από το Κέντρο Υγείας Παλαμά στο νομό Καρδίτσας:

«Πως πάει η έρευνα στον Παλαμά;

....Πολύ μακριά από τη Ρώμη, αλλά όχι και τόσο μακριά από την Αθήνα, βρίσκεται ο Παλαμάς Καρδίτσας. Έγινε διάσημος, μετά την αποκάλυψη κυκλώματος που πούλαγε «μαϊμού» πιστοποιητικά εμβολιασμού. Σάλος, πρωτοσέλιδα, κλπ κλπ. Πού βρισκόμαστε άραγε σήμερα; Βάζω προκαταβολικά τα ερωτηματικά, γιατί με χτύπησε σαν ριπή ο ψίθυρος, πως 52χρονος που απεβίωσε από κορονοϊό στα Τρίκαλα και εμφανίστηκε ως εμβολιασμένος, μπορεί να «αγόρασε» πλαστό πιστοποιητικό απ’ τον Παλαμά. Η υπόθεση είναι σοβαρή, γιατί ο θάνατος έριξε νερό στον μύλο των ανεμβολίαστων, σε στυλ «και οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν, άρα γιατί να κάνουμε το εμβόλιο». Αν αποδειχτεί όμως ότι ουδέποτε είχε εμβολιαστεί, τότε αλλάζει το σκηνικό. Στην περιοχή, κυρίως λόγω επιρροής της εκκλησίας και των Μετεώρων, υπάρχει μεγάλο ποσοστό ανεμβολίαστων».

Κώστας Τόλης 

https://www.insider.gr/stiles/inside-out/196617/inside-out-mat-kyriakoy-me-merkel-ti-ginetai-ston-palama-kyrie-ypoyrge