Με καύσωνα έρχεται ο Ιούνιος και επίσημα το καλοκαίρι στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις. Η ΕΜΥ, στις προγνώσεις για τις επόμενες ημέρες, αναφέρει πως η θερμοκρασία θα συνεχίσει να ανεβαίνει ξεπερνώντας τους 36 βαθμούς Κελσίου, ενώ υπάρχουν και προβλέψεις που κάνουν λόγο, «ίσως», για 40άρια σε κάποιες περιοχές.

Σε αυτές συγκαταλέγεται και η Λάρισα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο μετεωρολόγος Γιώργος Tσατραφύλλιας, παρουσιάζοντας τις «υποψήφιες» περιοχές για 40άρι. Πρόκειται για έξι περιοχές που φλερτάρουν με πολύ υψηλές θερμοκρασίες: Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Φθιώτιδα, Βοιωτία, Δωδεκάνησα.

Σύμφωνα με την πρόγνωσή του η "καυτή" ημέρα στην Λάρισα αναμένεται να είναι η Τρίτη 4 Ιουνίου. 

face-

Η ανάρτηση Τσατραφύλλια:

"Υποψήφιες περιοχές για 40άρι"

Από το Σάββατο η χώρα θα επηρεαστεί από αφρικανική ζέστη η οποία θα κορυφωθεί την Τρίτη 4/6 και θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 6/6.


Οι περιοχές που θα εκδηλωθούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες είναι η Θεσσαλία, η κεντρική Μακεδονία,η Βοιωτία,η Αττική, η Φθιώτιδα, η Αιτωλ/νία, η Πελοπόνησος, η Κρήτη και τα Δωδεκάννησα.


Οι περιοχές που φλερτάρουν την Τρίτη με τους 39 βαθμούς (ίσως και 40) είναι: Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Φθιώτιδα, Βοιωτία, Δωδεκάνησα.

Στην Αττική η θερμοκρασία θα φτάσει:


Σάββατο :31

Κυριακή : 33
Δευτέρα : 36
Τρίτη :37-38

Καλά μπάνια!