Η είδηση δεν είναι, ίσως, ότι συνελήφθη αλλοδαπή εκδιδόμενη στη Λάρισα, αλλά η τιμή στην οποία πούλαγε το κορμί της. Τα 300 ευρώ την ώρα που χρέωνε η 38χρονη Πολωνή, στην εποχή της οικονομικής ανέχειας και των capital controls, δείχνουν ότι το σεξ παραμένει ακόμα ένα «σκληρό» προϊόν. Μιλάμε για τρελά λεφτά, όταν με το ζόρι, σχεδόν, πιάνουν το κατοστάρικο οι καλλίγραμμες στα ξενοδοχεία των Αθηνών…

Κυκλοφορεί τέτοια πελατεία στη Λάρισα; Είναι πράγματι ένα θέμα, καθώς οι εποχές του εύκολου χρήματος των αγροτικών επιδοτήσεων και των πάσης φύσεως αεριτζίδικων, πλην όμως προσοδοφόρων ενασχολήσεων, έχουν παρέλθει προ πολλού.

Ενδεχομένως μια ερμηνεία να υπάρχει με τους πάσης φύσεως διερχόμενους από την πόλη, εμπόρους και επιχειρηματίες, αλλά, όπως είναι κατανοητό, ποιοτικές έρευνες και στατιστικά για τις …βίζιτες στην περιοχή δεν υπάρχουν.

Μάλλον η 38χρονη αποτελεί εξαίρεση, βασίζοντας την επιτυχία στο καλό μάρκετινγκ για τα σπουδαία προσόντα της- τη φροντίδα του οποίου είχε αναλάβει η άλλη, η 46χρονη, συλληφθείσα φίλη της.

Άλλωστε κορόιδα θα υπάρχουν πάντα και παντού… 

Κ.Τ.