Οι “Imam Baildi”, επιστρέφουν σε δύο αγαπημένες πόλεις όπως η Λάρισα και τα Τρίκαλα για τις επόμενες ζωντανές τους εμφανίσεις, με νέο υλικό στις αποσκευές τους.  

Πιο συγκεκριμένα τη Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου θα εμφανιστούν στη Λάρισα στον “Μύλο 1927” (ώρα έναρξης 10, είσοδος: 10 ευρώ και 8 ευρώ φοιτητικό, τηλέφωνο κρατήσεων 2410 254888)  και το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στα Τρίκαλα στο Μουσικό Στέκι “Μανδραγόρας” (Ώρα έναρξης: 10.30, Είσοδος 10 ευρώ).

Όσον αφορά το νέο υλικό από λίγο καιρό κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος του δημιουργού του smash hit “Disco Partizani”,  Shantel με τίτλο “Viva Diaspora”, στον οποίο οι |Imam Baildi συμμετέχουν με δύο κομμάτια, ένα εκ των οποίων το ξεσηκωτικό “The Streets where the Kids Have fan”. Επίσης σε λίγο καιρό κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο live album του συγκροτήματος  από το οποίο έδωσαν στη κυκλοφορία το κλασικό πλέον “Πόσο λυπάμαι”.

Η νοσταλγική γοητεία της Ρένας Μόρφη, η εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka, η βαλκανική ζεστασιά του Γιάννη Δίσκου και οι στιβαρες πενιές του Αλέξη Αραπατσάκου, Λάμπη Κουντουρόγιαννη και Στέλιου Προβή πλαισιωμένες από την παραγωγική μαεστρία των αδελφών Φαληρέα, δύο βραδιές  μοναδικές.