Το μεγάλο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής στη Super League 2 ανάμεσα σε Βέροια και ΑΕΛ, για την πρωτιά στον βόρειο όμιλο, έληξε χωρίς νικητή (1-1), σε αναμέτρηση - θρίλερ.

Στο 1-1 έμεινε η Βέροια κόντρα στην ΑΕΛ στην Ημαθία, στο μεγάλο ντέρμπι του Βορείου ομίλου της Super League 2. Έτσι, η ομάδα της Ημαθίας διατήρησε το +3 από τους Θεσσαλούς και η «μάχη» για την κατάληψη της πρωτιάς συνεχίζεται...

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 4' με κεφαλιά του Γκοτζαμανίδη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Στο 21' η Βέροια κατάφερε να ισοφαρίσει με κοντινή προβολή του Πασά, ύστερα από φάουλ του Μούργου και κεφαλιά - πάσα του Γαβριηλίδη.

Στο 55' η Βέροια κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Γιακουμάκη από τον Παπαγεωργίου. Το πέναλτι λόγω διαμαρτυριών εκτελέστηκε στο 59', με τον Θεοδωρόπουλο να πέφτει και να νικά τον Πασά.

Την τελευταία μεγάλη ευκαιρία έχασε η ΑΕΛ, όταν ο Όγκμποε στο 90' πλάσαρε μόλις άουτ, αφού πρώτα βρέθηκε απέναντι από τον Βελλίδη.

Σκόρερ: 21' Πασάς - 4' Γκοτζαμανίδης

ΒΕΡΟΙΑ (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μούχαλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (75′ Κάτσε), Μούργος, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Φοφανά (46′ Κουατένγκ), Πασάς (84′ Καπνίδης).

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος (65′ λ.τ Σουλούκος), Μπέρτος, Θ. Παπαγεωργίου (65′ Αμπούντ Ομάρ), Γκοτζαμανίδης (43′ λ.τ Μαξιμένκο), Ηλιάδης, Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς (65′ Κ. Παπαγεωργίου), Γιάκος (81′ Γλυνός), Όγκμποε, Νικολιάς, Μαυριάς.

gazzeta.gr