Με τη συμμετοχή 600 αθλητών-τριων από 21 συλλόγους από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου αγώνες κολύμβησης με την επωνυμία “ΑΚΡΙΣΙΑ”.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ανοιχτό δημοτικό κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο αντιπρόεδρος του “Λαρισαϊκού – Τιτάνες”, Αντώνης Τζήκας, δήλωσε ότι ” Οι αγώνες αφορούν πρωταγωνιστικές κατηγορίες παιδιών, ηλικίας 9-10-11-12 ετών σε πείσμα των καιρών , μια εκδήλωση που είναι πλέον θεσμός για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και ο χρυσός παραολυμπιονίκης (Ρίο 2016) και χάλκινος (Τόκιο 2020) , παγκόσμιος πρωταθλητής, τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης και κάτοχος παγκοσμίου ρεκόρ, ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, ο οποίος θα κηρύξει και την έναρξη των αγώνων.

Με την παρουσία του αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή και εκφράζουμε τις θερμότερες των ευχαριστιών προς τον αθλητή που η επιλογή του μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί, καθότι είναι ένας αθλητής ο οποίος αποτελεί παράδειγμα ήθους, αγωνιστικότητας, μαχητικότητας και αξιοπρέπειας, και που η παρουσία του αποτελεί το ιδανικό κίνητρο για τους μικρούς αθλητές και παράδειγμα προς μίμηση”.

Ακόμη, ο κ. Τζήκας επεσήμανε ότι η διεξαγωγή των ετήσιων αγώνων που διοργανώνονται από τον σύλλογο και ειδικά μετά από απραξία 2 ετών λόγω των υγειονομικών καταστάσεων, αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καλώντας συγχρόνως, τους Λαρισαίους και όχι μόνο, “να παρευρεθούν και να αγκαλιάσουν τις προσπάθειες των αθλητών -τριών, επιβραβεύοντας τόσο τους αθλητές όσο και τους ανθρώπους που τους πλαισιώνουν”.

ertnews.gr