Ξεκινά αύριο Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και λήγει την Παρασκευή 31 Μαΐου (και ώρα 14:00) η υποβολή αιτήσεων για την εισαγωγή μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, κατόπιν εξετάσεων, για το σχολικό έτος 2024-2025.

Οι γονείς/κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών μπορούν να υποβάλλουν στο παραπάνω χρονικό διάστημα από κοινού ηλεκτρονικά ή με οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής κατόπιν εξετάσεων στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας.

Αν δεν συντρέχει η απαιτούμενη συναίνεση των γονέων/κηδεμόνων για την συμμετοχή στις εξετάσεις, δεν δύναται να συμμετάσχει ο/η υποψήφιος/α σε αυτές, παρά μόνο αν προσκομισθεί δικαστική απόφαση (προσωρινή διαταγή, απόφαση ασφαλιστικών μέτρων, οριστική δικαστική απόφαση) που το επιτρέπει.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

Αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις (διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του σχολείου)

Λογαριασμός κοινής ωφέλειας (ύδρευσης ή ρεύματος ή τηλεφώνου) ή άλλο πρόσφορο αποδεικτικό μέσο από το οποίο να αποδεικνύεται ρητώς η διεύθυνση της μονίμου κατοικίας του υποψηφίου

Αντίγραφο ταυτότητας γονέων/κηδεμόνων ή αντίγραφο ταυτότητας γονέα/κηδεμόνα

Δικαστική απόφαση (προσωρινή διαταγή, απόφαση ασφαλιστικών μέτρων, οριστική δικαστική απόφαση) αν και εφόσον δεν υφίσταται συναίνεση των δύο γονέων/κηδεμόνων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας (Τάσου Λειβαδίτη 20, Νέα Πολιτεία) είτε τηλεφωνικά (2410627121) είτε ηλεκτρονικά

(mail@gym-mous-laris.lar.sch.gr)