Ο Ηρακλής Λάρισας κατάφερε και πέρασε από την έδρα του Μακεδονικού νικώντας με 3-2, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του α’ ομίλου της Super League 2. Οι «πράσινοι» έμειναν στους 16 βαθμούς και την δέκατη θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στους 13 και την 11η θέση.

Ο θεσσαλικός σύλλογος στο 3’ πήρε προβάδισμα με κοντινό δυνατό σουτ του Κέρι, στην αριστερή γωνία του Γουναρίδη, για το 0-1. Ο Μακεδονικός αντέδρασε και επτά λεπτά μετά ισοφάρισε σε 1-1 με πλασέ του Σιατραβάνη, από ασίστ του Παναγιωτούδη.

Στο 13’ ο Σιμόνι έχασε καλή στιγμή για να φτάσει στην ανατροπή. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 40’ να φτάσουν στο 2-1, όταν ο Τσουκάνης ήταν εύστοχος στο πέναλτι, που κέρδισε ο Ζαφειράκης από τον Γιαννίτση.

Οι φιλοξενούμενοι έφερε το ματς στην ισοπαλία στο 62’ με σκόρερ τον Λούκας Γκαρσία, ενώ υπήρξε και ολιγόλεπτη διακοπή στο ματς λόγω έντονων παραπόνων του Μακεδονικού στον α’ βοηθό για θέση οφσάιντ. Ο Ηρακλής Λάρισας ήταν αυτός που σκόραρε τελευταίος και έφυγε με τη νίκη από την Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, ο Τασιούλης με τρομερό σουτ εκτός περιοχής, νίκησε τον Γουναρίδη, για το 2-3 στο 81’.

Σκόρερ: Σιατραβάνης (10’), Τσουκάνης (40’) – Κέρι (3’), Λούκας (62’), Τασιούλης (81’)

Μακεδονικός (Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνη, Λισγάρας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος (90′ Τσιλιγγίρης), Γκέντσογλου (80′ Γαρύφαλλος), Ζαφειράκης (80′ Μιλισάβλιεβιτς), Σιατραβάνης, Σιμόνι (90′ Σαραντίδης)

Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Γκουγκούδης, Καμπέρης, Κέρη, Χατζής, Μπόσιο (58′ Τασιούλης), Λίταινας (90’+4′ Ζαφειρίου), Γκαρσία (90’+4′ Συρεγγέλας), Κάσας (90′ Μπάμης)

liganews.gr