Το 4ο Φεστιβάλ Νεολαίας που πλέον αποτελεί θεσμό για την πόλη μας, είναι γεγονός και ανοίγει τις πύλες του σήμερα Παρασκευή 27/9 από τις 17:30 στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας.

Το 4ο Φεστιβάλ Νεολαίας ξεκινά με πληθώρα δράσεων και εργαστηρίων από φορείς της πόλης, που έχουν σχεδιαστεί για να εμπνεύσουν, να κινητοποιήσουν και να ενδυναμώσουν τη νέα γενιά.

Μετά τους εισαγωγικούς χαιρετισμούς από τον Δήμαρχο Λαρισαίων, κ. Αθανάσιο Μαμάκο και τον επικεφαλή του Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας και Διευθυντή του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας, κ. Βασίλειου Χατζηκαμαγιάννη, θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με θέμα "Νέοι και Επιχειρηματικότητα".

Παράλληλα, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών στις 21:00 θα προβληθεί η ισπανική ταινία "Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ (LA LENGUA DE LAS MARIPOSAS), στην αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου, καθώς η φετινή δράση έχει ενταχθεί στο πλαίσιο παράλληλων δράσεων του 4ου Φεστιβάλ Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων.

Η εναρκτήρια ημέρα του Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με ένα εκρηκτικό DJ Set απο τους G R E G TOSHI By Menedek, οι οποίοι θα ξεσηκώσουν την Κεντρική Πλατεία με μοναδικά drops & beats!

Να σημειωθεί ότι το 4ο Φεστιβάλ Νεολαίας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των: Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Περιφέρειας Θεσσαλίας, Δήμου Λαρισαίων, Ιδρύματος Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης, με την υποστήριξη του Europe Direct και του Γαλλικού Ινστιτούτου, ενώ χορηγοί είναι οι: ΕΛΒΑΚ, Rainbow Waters, Aegean College, ΙΕΚ «Όμηρος», Kitrino, Langano Coffee, European Youth Card, The Fitness Spot, Del Μonte και «Όλυμπος».