Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών επανυποβλήθηκε από το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας η δικογραφία που αφορά 42χρονο μοτοσικλετιστή ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ένα ασυνήθιστο τροχαίο δυστύχημα, ενώ πήγαινε στην εργασία του.
Ήταν λίγο πριν τις 10 το βράδυ της 14ης Ιουλίου 2021, όταν ο 42χρονος Λαρισαίος ενώ πήγαινε στην δουλειά του, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε προσέκρουσε σε 29χρονο, ο οποίος περπατούσε πεζός στη δεξιά πλευρά της Παλαιάς Εθνικής Οδού (6ο χλμ.) Λάρισας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της πρώην κλωστοϋφαντουργίας «ΡΟΚΑ». Ο 42χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε και ο 29χρονος πεζός, ο οποίος λίγο καιρό αργότερα έλαβε εξιτήριο, ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες - παρότι κλήθηκε στο πλαίσιο της προανάκρισης δεν προσήλθε ποτέ στην ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να δώσει τη δική του εξήγηση για τις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου.
Στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου ο φωτισμός είναι ελλιπής ενώ δεν υπάρχει διαχωριστική νησίδα, ελλείψεις που προφανώς ευθύνονται και αυτές για τα πολλά τροχαία ατυχήματα που έχουν συμβεί.
Λ.Ε. kosmoslarissa.gr (με πληροφορίες από Βαγγέλη Κακάρα Ελευθερία)

*Φωτο αρχείου