Φάνηκε πού πάει η δουλειά από τη στιγμή που παραιτήθηκε ο Βαγγέλης Μόρας. Ο Απόλλων Λάρισας στους δύο επόμενους αγώνες του έχασε με κάτω τα χέρια και αυτό δεν ήταν τυχαίο.

Είναι πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Θεσσαλοί. Αυτός είναι και ο λόγος που αποχώρησε ο 41χρονος τεχνικός. Αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που ακολουθούν τα χνάρια του και ψάχνονται ήδη σε άλλες πολιτείες.

Πολλοί επέλεξαν να μην παίξουν με τον Διαγόρα χωρίς να έχουν κάτι. Δεν θέλουν να αγωνίζονται άλλο στους «κυανόλευκους» λόγω διάφορων καταστάσεων. Βασική αιτία είναι τα οφειλόμενα, αφού έχει χαθεί η μπάλα στις πληρωμές.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Λούκας Γκαρσία είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ηρακλή Λάρισας, ενώ υπάρχουν σενάρια πως ίσως μετακομίσει εκεί και ο Χατζής. Με τις βαλίτσες στο χέρι είναι και ο Σιατραβάνης, ο οποίος από το καλοκαίρι βρίσκεται στο στόχαστρο της Νίκης Βόλου. Ωστόσο, υπάρχει και άλλος ενδιαφερόμενος.

Από εκεί και πέρα, ο Γιαννίτσης κινήθηκε νομικά σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Όσο για τον Λίταινα, οι εξελίξεις στους πάγκους θα παίξουν ρόλο για το πώς θα κινηθεί. Δύσκολα θα παραμείνει στον Απόλλωνα Λάρισας και εκείνος. Τέλος, ενδιαφέρον έχει το αν κάποιος από τους παραπάνω μπει στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ηρακλή Λάρισας.

a-sports.gr