Επίσκεψη στους χώρους της Agrothessaly, της πανελλήνιας έκθεσης για την γεωργία και την κτηνοτροφία, που για τρίτη φορά συνδιοργάνωσαν η ΔΕΘ Helexpo και ο Δήμος Λαρισαίων στις εγκαταστάσεις της Σκεπαστής Αγοράς της Νεάπολης, πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Απόστολος Πέκας.

Ο κ. Πέκας ξεναγήθηκε στους χώρους της έκθεσης, συναντήθηκε και μίλησε με εκθέτες αλλά και ορισμένους από τους χιλιάδες επισκέπτες που βρέθηκαν στην Agrothessaly, τις τέσσερις ημέρες της διάρκειάς της.

Η Agrothessaly αποτελεί σημείο αναφοράς και συνάντησης του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου, με τους ενδιαφερόμενους να έρχονται σε επαφή με εταιρείες-leaders στα αγροτικά μηχανήματα και τους εξοπλισμούς για την κτηνοτροφία και τη γεωργία.

Σε δήλωσή του, ο Απόστολος Πέκας, σημείωσε ότι «η Agrothessaly, για μία ακόμα φορά, αποδείχθηκε μια υποδειγματική έκθεση, παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και την θλιβερή για την πόλη και την χώρα συγκυρία μέσα στην οποία πραγματοποιήθηκε.

Όπως είχα την ευκαιρία να εξακριβώσω από κοντά η Agrothessaly ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των διοργανωτών, καθώς σημειώθηκε ιδιαίτερα σημαντική προσέλευση εκθετών από την Θεσσαλία, την Κεντρική Ελλάδα αλλά και την υπόλοιπη χώρα και το εξωτερικό. Η πανελλήνια έκθεση για την γεωργία και την κτηνοτροφία αποτελεί έναν θεσμό εξωστρέφειας αλλά και προβολής των δυνατοτήτων της Λάρισας και της Θεσσαλίας.

Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον Δήμο Λαρισαίων και την ΔΕΘ Helexpo για την άρτια διοργάνωση της έκθεσης και να δηλώσω πως νιώθω ιδιαίτερα ανυπόμονος για την επόμενη διοργάνωση το 2025».