Με ένα ασημένιο μετάλλιο επέστρεψε η αποστολή του ΑΣ Λάρισας από τα Τίρανα, όπου συμμετείχε στο 5ο Albanian Open G1 2024.

Συγκεκριμένα, η Χριστιάνα Ιακωβάκη κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Junior female -59κ, αντιμετωπίζοντας στον τελικό μια δύσκολη αντίπαλο από την Κροατία, στο διεθνές βαθμολογούμενο πρωτάθλημα όπου έλαβαν μέρος πάνω από 1000 αθλητές από 42 χώρες.

Οι άλλοι δύο αθλητές, Ραφαέλα – Ειρήνη Ιακωβάκη και Ιάσονας Παπαδούλης, μπορεί να μην κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο, ωστόσο ο προπονητής τους, Απόστολος Ιακωβάκης, έμεινε ικανοποιημένος από την αγωνιστική τους παρουσία στη γειτονική χώρα.

Ο λαρισινός σύλλογος συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του ευρωπαϊκού τουρνουά στο Νις της Σερβίας, το οποίο δίνει την πρόκριση στο Grand Prix Βουκουρεστίου.

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές, τον προπονητή Απόστολο Ιακωβάκη (7dan) αλλά και όσους συμβάλλουν στην προσπάθεια και την υποστήριξη της ομάδας.

Συνεχίζονται οι εγγραφές

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εγγραφές για τα τμήματα ταεκβοντό και ρυθμικής, ενώ από φέτος θα λειτουργεί και τμήμα γυμναστικής για γυναίκες όλων των ηλικιών.

Πληροφορίες στη διεύθυνση Ιωαννίνων 28 και στο τηλέφωνο 2410.611141.