Παρόλο που η ζέστη έχει ξεκινήσει φέτος πολύ νωρίς, η θερινή περίοδος μόλις μπήκε επίσημα με το Θερινό Ηλιοστάσιο, στις 20 Ιουνίου, οπότε τα ευνοημένα ζώδια του καλοκαιριού μπορούν να περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Ποια θα είναι αυτά όμως;

Δίδυμοι: Ολόκληρη η χρονιά φέτος είναι συναρπαστική για τους Διδύμους, χάρη στον Δία που φωτίζει το ζώδιό σας για πρώτη φορά εδώ και πάνω από δέκα χρόνια. Ειδικά το καλοκαίρι του 2024 θα είναι μια μαγική περίοδος εξέλιξης και καλοτυχίας, οπότε ετοιμαστείτε να το απολαύσετε με την ψυχή σας. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας και ότι ο μαγνητισμός που ασκείτε στους γύρω σας είναι πιο ακαταμάχητος από ποτέ. Ιδιαίτερα ο Ιούλιος, είναι ιδανικός για να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τους φίλους και τις παρέες σας, ενώ με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα, στις 4 Αυγούστου, έρχεται μια νέα, συναρπαστική φάση στην κοινωνική ζωή σας, γεμάτη με φανταστικά σχέδια.

Ζυγός: Αυτό το καλοκαίρι θα είναι συναρπαστικό για τους Ζυγούς, χάρη στον Δία που θα εγκατασταθεί στον ένατο οίκο της περιπέτειας. Φέτος λοιπόν ταξιδέψτε ελεύθερα, είτε αυτό σημαίνει διακοπές σε κάποιο νησί γεμάτο πάρτι και ξενύχτια με φίλους είτε μια απόδραση στην άλλη άκρη του κόσμου. Απολαύστε την αισιοδοξία και το ανοιχτό πνεύμα που σας κυριεύει για να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα, ακόμα και αν χρειαστεί να βγείτε έξω από τη ζώνη βολής σας. Αυτό το καλοκαίρι, το μοναδικό όριό για εσάς θα είναι ο ουρανός. Και κάτι ακόμα: Με την Αφροδίτη θα σας ευλογεί τον Αύγουστο, προετοιμαστείτε για νέα ειδύλλια ή, αν είστε ήδη σε σχέση, για ονειρεμένες στιγμές με το έτερον ήμισυ.

Υδροχόος: Ο Δίας θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σας, που ευνοεί τη διασκέδαση και το φλερτ. Μη διστάσετε λοιπόν, τους επόμενους μήνες, να μετατρέψετε το παιχνίδι και την ψυχαγωγία σε προτεραιότητές σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο σας και διοχετεύστε την ενέργειά σας σε πράγματα που σας φέρνουν πραγματική χαρά και ικανοποίηση, είτε αυτό σημαίνει να ξεκινήσετε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ που σας παθιάζει είτε να δοκιμαστείτε σε ένα καινούριο χόμπι είτε να διανθίσετε την ερωτική ζωή σας με νέες συγκινήσεις. Αφήστε τον ρομαντισμό και την έμπνευση να σας αγκαλιάσουν και ακολουθήστε τις προσταγές της καρδιάς σας. Σημειώστε, επίσης, στο ημερολόγιό σας την Πανσέληνο στις 19 Αυγούστου, που θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφορτωθείτε ό,τι έχει παλιώσει και να υποδεχτείτε τον νέο, πιο ανάλαφρο εαυτό σας.

marieclaire.gr