Βιβλία του Νικολάου Αθ. Παπαθεοδώρου «Ο ζωγράφος Θεόφιλος στις Μηλιές του Πηλίου» δόθηκαν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας προκειμένου να τα αξιοποιήσει σε δράσεις, όπως εκπαιδευτικούς διαγωνισμούς ή να τα δώσει σε σχολεία της αρμοδιότητάς της.

Τα βιβλία παρέλαβαν η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, Καραγιώργου Αικατερίνη και η υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Κωνσταντίνα Χατζημίχου – Καλούση, ενώ τα βιβλία παρέδωσαν το μέλος τη ΕΕ, Ελένη Χριστούλα και ο πρόεδρος του ΠΟΚΕΛ, Αργύρης Γιουρούκης.

Ο Νίκος Παπαθεοδώρου, γνωστός ιστοριοδίφης της Λάρισας, βιογράφος κι ευεργέτης της πόλης, με πληθώρα βιβλίων στο ενεργητικό του, είχε την ευγενή καλοσύνη να δώσει μια σημαντική ποσότητα βιβλίων του «Ο ζωγράφος Θεόφιλος στις Μηλιές του Πηλίου» στο Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας – ΠΟΚΕΛ, για να τα προσφέρει μαζί με άλλα βιβλία, προκειμένου να εμπλουτισθούν σχολικές βιβλιοθήκες σε Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια, που βρίσκονται σε κεντρικές ή απομακρυσμένες περιοχές του νομού και της χώρας.