Στην καρδιά της Ελασσόνας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 7 Ιουλίου οι Αγώνες Πρωταθλήματος Beach Volley Κεντρικής Ελλάδος “Junior Regional 2024” στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ελασσόνας.

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού & Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.) υποδέχτηκαν 12 ομάδες κοριτσιών και αγοριών κατηγορίας Κ17 από  Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Φάρσαλα αλλά και αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ της Ελασσόνας.

Ένα αθλητικό γεγονός υψηλών προδιαγραφών, όπου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους αλλά και τους αθλητές, τόσο για τις αθλητικές εγκαταστάσεις όσο και το καταπράσινο τοπίο μέσα στο δάσος.

Στους αγώνες παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Γάτσας, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Αστέριος Δημουλάς, Έλενα Ταζέ και Γεώργιος Κατσιούρας, ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ κ. Αστέριος Πατσιαούρας και το μέλος του ΔΣ της ΕΣΠΕΚΕΛ κ. Μηνάς Ζαφειρίου. Τον συντονισμό των αγώνων από την πλευρά της αντιδημαρχίας  είχε η κ. Αγγελική Πνάκα.

Οι αθλητές που κατέκτησαν την πρώτη θέση προκρίνονται στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.