Αναφερόμενος στο ζήτημα της αναστολής λειτουργίας του λούνα πάρκ στο παζάρι της Λάρισας ο Επικεφαλής Δημοτικής Ομάδας Συμπαράταξης Λαρισαίων, επισημαίνει τα εξής: 

Διάβασα με προσοχή την ανακοίνωση του κου Μαμάκου για την αναστολή λειτουργίας του λούνα παρκ στο παζάρι της πόλης. Δεν είναι να σταθεί κανείς στις αλλεπάλληλες αλλαγές τοποθέτησης της Δημοτικής Αρχής μέσα σε ένα απόγευμα, που από τις κατηγορηματικές ανακοινώσεις του τύπου “όλα έγιναν όπως έπρεπε”, φτάσαμε στο σχεδόν μεταμεσονύχτιο “λούνα παρκ «τέλος» με απόφαση Μαμάκου”. Ούτε έχει νόημα να ασχοληθεί με τις επιλεκτικές διαρροές και τα «δημοσιεύματα» για τη δήθεν επικοινωνιακή διαχείριση του τσαλακώματος του κύρους του Δήμου.

Αυτό που αφορά σήμερα τους πολίτες είναι η εντατικοποίηση των ελέγχων. Και επειδή ο Δήμαρχος αναφέρεται σε εμπορικές συμφωνίες, που δεν μπορεί να είναι υπεράνω της ασφάλειας των πολιτών… Απλά να του θυμίσουμε πως την ώρα που γινόταν όλος αυτός ο ντόρος σε πανελλαδικό επίπεδο, μας κοινοποιούνταν η ημερήσια διάταξη της επόμενης Δημοτικής Επιτροπής με θέμα την επικύρωση του πρακτικού της δημοπρασίας για την παραχώρηση του συνόλου της λειτουργίας του παζαριού σε ιδιώτη. Για πρώτη φορά χωρίς την παρουσία και ευθύνη των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου.

Όλα καλά λοιπόν;