Σε προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., την Κυριακή 07/07/2024 σε περιοχές της Λάρισας για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες στο δίκτυο.

Αναλυτικά: 

Κυριακή 07/07/2024

Από ώρα 07:30 – 11:00: Πόλη Λάρισας: α) οδός Κενταύρων, από το ύψος της οδού Εργατικής Πρωτομαγιάς, έως την οδό Καλλιθέας, β) οδός Καλλιθέας, από την οδό Κενταύρων έως την οδό Ταγματάρχου Βελισσαρίου.

Από ώρα 07:30 – 13:00: Πόλη Λάρισας: α) οδός Πλουτάρχου, από το ύψος της οδού Πλουτάρχου με αριθμό 22, την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, β) οδός Αιόλου από το ύψος της οδού Βασιλικής Σουλτούκη έως την οδό 23ης Οκτωβρίου, γ) οδός Βασιλικής Σουλτούκη, δ) οδός Μιχαήλ Αγγέλου, από το ύψος της οδού Αιόλου έως την οδό Σεφέρη, ε) οδός Βυζαντίου, από το ύψος της οδού 23ης Οκτωβρίου έως την οδό Λουκιανού, στ) οδός 23ης Οκτωβρίου, από την οδό Αιόλου έως την οδό Κ. Κερκύρα, ζ) οδός Σεφέρη, από την οδό Λουκιανού έως την οδό Μιχαήλ Αγγέλου. (τμηματικές διακοπές)

Από ώρα 12:30 – 15:00: Πόλη Λάρισας: α) οδός Ασκληπειού, από το ύψος της οδού Βουλγαροκτόνου, έως την οδό Μανδηλαρά.

Από ώρα 11:30 – 15:00: Πόλη Γιάννουλης: α) επιχειρήσεις και οικίες πλησίον επαρχιακού δρόμου Γιάννουλης – Φαλάνης (οδός Αριστοτέλους), συγκεκριμένα από το ύψος της οδού Θουκυδίδου, έως την οδό Αγίου Νεκταρίου (εκατέρωθεν αυτών).

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα θα ξαναδοθεί ρεύμα πριν το χρόνο λήξης της διακοπής.

Πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές ανά Περιοχή, καθημερινά, αναρτώνται στο site του ΔΕΔΔΗΕ, www.deddie.gr