Tο Δημοτικό Σχολείο Συκουρίου έκανε κάτι μαγικό. Oι μαθητές και οι μαθήτριες ζωγράφισαν σε μπλουζάκια τι σημαίνει για αυτά ευτυχία και στη συνέχεια τα εξέθεσαν προς πώληση στο Δημοτικό Κατάστημα Συκουρίου, με σκοπό τα χρήματα που θα συγκεντρώνονταν από τις πωλήσεις τους να πάνε προς ενίσχυση του κουμπαρά του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια, «Η ΦΛΟΓΑ».

Μαθητές, μαθήτριες, Γονείς και Εκπαιδευτικοί με όραμα εργάστηκαν, συνεργάστηκαν και ένωσαν μια ολόκληρη Κοινότητα για ένα τόσο όμορφο σκοπό.

Απλώσανε την «μπουγάδα της ευτυχίας» και δυνάμωσαν την Φλόγα της Αγάπης και της Εθελοντικής προσφοράς στην καρδιά όλων.

Με τη βοήθεια όλων συγκεντρώθηκαν χρήματα τα οποία θα κατατεθούν στη «ΦΛΟΓΑ».

«Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και βοήθησαν, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα. Ευχαριστούμε τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια της «ΦΛΟΓΑ ΛΑΡΙΣΑΣ», που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου που πρόσφερε τα Μπλουζάκια και ήταν δίπλα μας. Ευχαριστούμε τον Δήμο Τεμπών για την παραχώρηση του χώρου, αλλά και για την εκτύπωση των αφισών της εκδήλωσης. Τέλος, ευχαριστούμε τους δύο υπέροχους δασκάλους που μας ενέπνευσαν τον Μάριο Μάζαρη και την Γεωργία Σολωμού, που το ξεκίνησε πρώτη στην Κύπρο. Ελπίζουμε και εμείς με τη σειρά μας να ανάψουμε τη Φλόγα στην καρδιά και άλλων Σχολείων», ανέφεραν οι Εκπρόσωποι της Εκπαιδευτικής Κοινότητας Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου

Το χώρο επισκέφθηκε και ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Παναγιώτη Γκατζόγια και Γιώργο Νικολάου, από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου Μιχάλη Γκουντή και το μέλος του τοπικού συμβουλίου Κωνσταντίνα Καρδαρά.

«Με αυτές τις πρωτοβουλίες το «Ισχύς εν τη ενώσει» παίρνει σάρκα και οστά για το κοινό καλό. Με τη δράση σας αυτή, ενώσατε μια ολόκληρη Κοινότητα για ένα όμορφο σκοπό. Με λίγα λόγια, μας δείξατε τον δρόμο της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς. Ευχαριστούμε τους μαθητές, τις μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και όλους όσους στήριξαν συμβάλλοντας στην συγκέντρωση χρημάτων αγοράζοντας τα μπλουζάκια που ζωγράφισαν με αγάπη οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου. Δεν έχει σημασία το ύψος του ποσού που συγκεντρώθηκε. Κανένα ποσό δεν είναι ντροπή! Κάθε ποσό δείχνει αγάπη! Εύχομαι η πρωτοβουλία αυτή να βρει μιμητές και σε άλλα Σχολεία», δήλωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Μανώλης.