Η Φάρμα: Ένα από τα πιο επιτυχημένα διεθνή τηλεοπτικά format, επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση από την οθόνη του Star με εντελώς ανανεωμένη και σύγχρονη προσέγγιση, την παρουσίαση του οποίου έχει αναλάβει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

20 παίκτες, γεμάτοι προσδοκίες και όρεξη για περιπέτεια και προκλήσεις πέρα από τα συνηθισμένα όρια, ξεκίνησαν το πιο συναρπαστικό ταξίδι της ζωής τους στη ΦΑΡΜΑ, με στόχο τη νίκη!

Ανάμεσά τους και δύο Λαρισαίοι.

Πρόκειται για τον Νίκο Παρλάντζα, κτηνοτρόφο, εκδοροσφαγέα.

Ο Νίκος είναι 43 χρονών και κατάγεται από τον Πρόδρομο Λάρισας. Ως κτηνοτρόφος στο επάγγελμα γνωρίζει τις αγροτικές εργασίες, κάτι που θεωρεί ότι θα είναι ένα από τα ατού του.

Κάτοχος πτυχίου εκδοροσφαγέα, ένας από τους πρώτους στην Ελλάδα, πιστεύει ότι θα είναι χρήσιμος στο παιχνίδι για τους συμπαίκτες του.

Σε νεότερη ηλικία είχε ασχοληθεί με πολεμικές τέχνες και στη συνέχεια έγινε πρωταθλητής χειροπάλης.

Δεν πιστεύει ότι θα τον δυσκολέψει κάτι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα του λείψουν όμως σίγουρα η κόρη του και ο γιος του.

Δηλώνει «λύκος» και όχι «πρόβατο», πως βάζεις όμως έναν λύκο να φυλάει τα πρόβατα;

Στη "Φάρμα" συμμετέχει και ο 28χρονος Βάιος Κόκκινος.

Ο Βάιος με καταγωγή από τη Λάρισα, αγαπά ιδιαίτερα τη σκανδιναβική ιστορία και μυθολογία και ελπίζει η ζωή στη «Φάρμα» να τον βοηθήσει να κατανοήσει πώς ζούσαν οι Βίκινγκς, που τόσο θαυμάζει.

Η πολυετής ενασχόληση του στο παρελθόν με το ποδόσφαιρο τον έχει διδάξει ομαδικότητα, στοχοπροσήλωση και πειθαρχία, εφόδια που θα τον βοηθήσουν να ανταπεξέλθει με επιτυχία στα απαιτητικά αγωνίσματα της «Φάρμας».

Αν και αντιμετωπίζει τη ζωή πάντα με χαμόγελο, απεχθάνεται την ήττα και στη «Φάρμα» θα παλέψει μέχρι τέλους για την κατάκτηση της νίκης.