Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με τους δημοσιογράφους Γ. Παπαδάκη και Μ. Αναστασοπούλου, συμμετείχε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.

Στα ερωτήματα για το μετεκλογικό πεδίο, η Λαρισαία Βουλευτής σημείωσε ότι «ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εξηγήθηκε καθαρά, είπε το αυτονόητο. Ούτε κ. Τσίπρας ούτε κ. Μητσοτάκης, όχι στους δύο Πρωθυπουργούς που απέτυχαν. Ξεκαθάρισε πως, όταν μας δοθεί η 3η εντολή, και εάν έχουμε ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό, τότε θα πρέπει να συμφωνηθεί πρώτα το πλαίσιο της προγραμματικής σύγκλισης και στη συνέχεια οι πιθανοί εταίροι, από κοινού, να συμφωνήσουν στα πρόσωπα που θα είναι ικανά να εφαρμόσουν τις συγκεκριμένες προγραμματικές δεσμεύσεις».

«Συζητάμε προφανώς για την περίπτωση που ο Λαός δεν επιλέξει αυτοδύναμη Κυβέρνηση. Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει το βλέμμα του στο μέλλον, μίλησε για το πως μπορεί να κυβερνηθεί η Χώρα στην περίπτωση μη αυτοδυναμίας, αφήνοντας αλαζονικές συμπεριφορές πίσω», τόνισε η Ε. Λιακούλη.

Επιπλέον, ανέδειξε ότι «η Ν.Δ. έχει σοκαριστεί μπροστά στην απώλεια της αυτοδυναμίας. Θέλουν εμείς να “διορίσουμε” τον κ. Μητσοτάκη Πρωθυπουργό». Δεν παρέλειψε, επίσης, να σχολιάσει τη δήλωση του Πρωθυπουργού για «κυβερνήσεις που απολαμβάνουν κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, αποτελούμενες από ένα κόμμα αλλά όχι μόνο από ένα χρώμα», επισημαίνοντας ότι «ήταν σαφής υπαινιγμός, θύμισε τον “κλέφτη” που βάζει το χέρι στο “πανέρι”».

Η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής Λάρισας, υπενθύμισε τις νωπές μνήμες από τις «σφιχτές αγκαλιές του κ. Τσίπρα με τον κ. Καμμένο».

Τέλος, άσκησε αυστηρή κριτική στην τοποθέτηση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στο πάνελ, κ. Βαρεμένου, ο οποίος ανέφερε επί λέξει «μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς όσα λέγονται προεκλογικά»! «Δηλαδή, δουλεύουμε τον κόσμο;», τον ρώτησε η Ε. Λιακούλη.

Όταν ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνέχεια, υποστήριξε ότι η δήλωσή του δεν αφορούσε το δικό του κόμμα, αλλά το ΠΑΣΟΚ, η Λαρισαία Βουλευτής τόνισε πως «αυτό είναι εξαιρετικά προσβλητικό. Καλούμε τους πολίτες να παίρνουν “τοις μετρητοίς” κάθε τι που λέμε, να συγκρίνουν πόσο καθαρά μιλά προεκλογικά το ΠΑΣΟΚ, σε αντίθεση με τις απαντήσεις που δεν δίνει ούτε η Ν.Δ. ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ».