Η εβδομάδα, που έρχεται, ξεκινά με χαλαρά, ωστόσο προς το τέλος Μαρτίου θα πάρει άλλο αέρα. Στις 28, η σύνοδος Ερμή και Δία στον Κριό φέρνει ευχάριστες συναντήσεις, ειδήσεις και μηνύματα και αρκετή τύχη σε Παρορμητικά και Μεταβλητά του β’ δεκαημέρου, που θα ξεσαλώσουν. Στις 30, το τρίγωνο του Άρη στον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, ρίχνει στο παιχνίδι της διεκδίκησης Παρορμητικούς και Μεταβλητούς του α’ δεκαημέρου, πια, δεκαημέρου και τους ωθεί να κυνηγήσουν ένα στόχο τους. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό στον Ταύρο, που θα φέρουν τα πάνω-κάτω ή τα κάτω πάνω στα ερωτικά σου, αν είσαι του Σταθερού ή του Παρορμητικού σταυρού του β’ δεκαημέρου, με κεραυνοβόλους έρωτες ή χωρισμούς, ανάλογα με την περίσταση, αλλά και γεγονότα ή ανατροπές της τελευταίας στιγμής. Σε άλλα νέα, ο Ερμής στις 29/3 πιάνει το γ’ δεκαήμερο, ενώ ο Ήλιος την Πρωταπριλιά το β’ δεκαήμερο του Κριού.

Πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά τι θα γίνει στα αισθηματικά του κάθε ζωδίου!

ΚΡΙΟΣ ❤

Αν είσαι του α’ δεκαημέρου δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του πρόσωπο από το πρόσφατο παρελθόν σου, δίνοντας σου τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις το τοπίο. Μέχρι εκεί όλα καλά, αν όμως ζητήσει δεύτερη ευκαιρία, μάλλον θα φάει πόρτα, καθώς δεν έχεις πια τη διάθεση να ασχοληθείς μαζί του και θα το στείλεις από εκεί που ήρθε. Επιπλέον, κάποιες αποκαλύψεις θα σε βγάλουν από τα ρούχα σου, καθώς αυτά που θα μάθεις είναι καθαρά βασισμένα στη γνώμη της άλλης πλευράς και σε κάνουν να μοιάζεις τέρας. Εσύ του β’ δεκαημέρου, από τις 28 και μετά θα ανεβάσεις στροφές, με τον Δία να φέρνει στο διάβα σου άτομα που σε ξεσηκώνουν κι εσένα να γίνεσαι πιο τολμηρός στις προσεγγίσεις σου. Στις 30, μπορεί να κάνεις μια κίνηση που θα αφήσει άφωνους όσους/ες σε ξέρουν. Δεν αποκλείεται και να κεραυνοβοληθείς από άτομο που θα εμφανιστεί απρόσμενα μπροστά σου και θα σου πάρει τα μυαλά. Εσύ, που είσαι γεννημένος το γ’ δεκαήμερο, πρόσεξε το στοματάκι σου γιατί κάτι θα πεις, κάτι θα σου απαντήσει το ταίρι σου και θα γίνετε πάλι μαλλιοκούβαρα. Και μη νομίζεις ότι με μια «συγγνώμη» θα καθαρίσεις...

ΤΑΥΡΟΣ ❤

Αν είσαι του α’ δεκαημέρου, ένα πέσιμο είναι πιθανό σε μέρος που συχνάζεις ή σε μια έξοδο με φίλους, όμως υπάρχει η πιθανότητα κι εσύ να πάρεις την πρωτοβουλία να πλησιάσεις κάποιον/α που σου αρέσει πολύ. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να βάλεις το μυαλό σου σε τάξη και μην παρασύρεσαι από το όποιο συναίσθημά σου, γιατί θα διαπιστώσεις ότι βλέπεις μόνο όσα θέλεις και τα άλλα τα βάζεις στο πίσω μέρος. Για σένα του β’ δεκαημέρου η εβδομάδα κρύβει αρκετές εκπλήξεις και κυρίως στις 30, θα έχεις την ευκαιρία να αιφνιδιάσεις και να σφραγίσεις με επιτυχία κάθε σου απόπειρα γνωριμίας ή πλησιάσματος με αυτόν/η που σε συγκινεί κι ας διαφέρει από ό,τι περίμενες. Αν όμως λειτουργήσεις συντηρητικά, τότε θα επιβεβαιωθεί το αρνητικό σενάριο. Ξέρεις εσύ... το έχεις ξαναζήσει. Εσύ που έχεις σχέση αιφνιδίασε θετικά το ταίρι σου, προτείνοντάς του κάτι που ξέρεις ότι θέλει πολύ. Αν είσαι του γ’ δεκαημέρου, τσέκαρε ό,τι ακούσεις, ψάξε, ρώτα, μάθε και μετά κάνε κίνηση. Μη μένεις στα λόγια γιατί μπορεί να είναι από βαλτούς που σε ζηλεύουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ ❤

Αν ανήκεις στο α’ δεκαήμερο, έχεις να αντιμετωπίσεις προκλήσεις, πειρασμούς και στενά μαρκαρίσματα που θα σε ξεσηκώσουν. Η σεξουαλική σου διάθεση θα χτυπήσει κόκκινο κι αν είσαι ελεύθερος, όλα δείχνουν ότι πας ολοταχώς για νίκη, ωστόσο, μην υποτιμάς την άλλη πλευρά γιατί κι αυτή ξέρει να ελίσσεται και να ξεγλιστρά και εκεί που νόμιζες ότι έχεις το πάνω χέρι, να είσαι εσύ τελικά αυτός που θα το ρίξει στα παρακάλια και το κυνήγι. Αν είσαι δεσμευμένος, ένα πρόβλημα με τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σου θα φάει αρκετό από τον χρόνο και την ενέργειά σου. Αν είσαι του β’ δεκαημέρου, μια γνωριμία από αυτές που δε γίνονται κάθε μέρα είναι πολύ πιθανή στις 28, η οποία θα σε βάλει στο ερωτικό παιχνίδι για τα καλά, οπότε φρόντισε να κυκλοφορήσεις. Πιθανή είναι και μια κρούση μέσα από τη δουλειά που θα σε ξαφνιάσει, αλλά αν σου αρέσει, δε θα αργήσεις να ανταποκριθείς. Εσύ του γ’ δεκαημέρου ίσως σκαλίσεις μια υπόθεση που κάτι δε σου καθόταν καλά, έτσι όπως εξελίχθηκε και ανακαλύψεις πράγματα και θάματα. Ένας κρυφός πόθος, επίσης, μπορεί να σε καίει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ❤

Αν είσαι του α’ δεκαημέρου κι ενδιαφέρεσαι για κάτι χαλαρό, πρόβλημα δε θα έχεις. Μάλιστα θα πάρεις τις ανάλογες πρωτοβουλίες ή θα διεκδικήσεις σθεναρά ένα πρόσωπο που σε ελκύει αρκετά. Αν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου, θα έχεις και νικηφόρο αποτέλεσμα. Από την άλλη, αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ξεκαθάρισε τη θέση σου και βάλε τα όριά σου, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβει κι η άλλη πλευρά μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Αν είσαι του β’ δεκαημέρου ευνοείσαι αρκετά, ενώ δεν αποκλείεται μια πρόταση που θα σου γίνει να είναι πάρα πολύ καλή για να την αρνηθείς. Μπορεί τα πράγματα να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη και σε μια έξοδό σου κι εκεί που είχες αρχίσει να βαριέσαι ή χαζολογούσες, να σκάσει κάτι πραγματικά καλό, που θα σε ξεσηκώσει. Όπως και να έχει όμως, αν είσαι κλεισμένος σε τέσσερις τοίχους, δε θα γίνει τίποτα. Όσο κυκλοφορείς, τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες. Εσύ που είσαι ζευγαρωμένος μπορεί να βγεις με το ταίρι σου και μέσα από την παρέα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που θα σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία. Αν είσαι του γ’ δεκαημέρου στις 30 θα τραβήξεις την προσοχή, όπου κι αν βρεθείς, ενώ η 1η του μήνα κρύβει για σένα όμορφες στιγμές είτε είσαι μόνος είτε όχι.

ΛΕΩΝ ❤

Εσύ του α’ δεκαημέρου περιόρισε έξοδα και δημόσιες εμφανίσεις και απόλαυσε τον έρωτά σου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα ο καλός ή η καλή σου να σου εκμυστηρευτεί ένα πρόβλημά του ή φοβία του και να προσπαθήσεις να τον/η καθησυχάσεις ή να κάτσετε μαζί να βρείτε μια λύση. Αν είσαι του β’ δεκαημέρου, όσο ελπιδοφόρα ξεκινά η εβδομάδα, με προτάσεις και κόσμο που θέλει να σε γνωρίσει, τόσο προβληματική γίνεται στην πορεία, αφού το πιο πιθανό είναι να σου βγει το λάδι, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, καθώς επαγγελματικά γίνεται χαμός και πράγματα που περίμενες δε θα γίνουν, ενώ άλλα που απέκλειες, θα τα βρεις μπροστά σου. Λογικό είναι να επηρεαστεί κι η σχέση σου ή η διάθεσή σου και να απομακρυνθείς προσωρινά από κάποιον/α, με τον οποίο/α κάτι ψηνόταν. Εσύ του γ’ δεκαημέρου, αν εξαιρέσεις κάποια ζητήματα στη δουλειά σου, η κατάσταση στα ερωτικά σου δε θα αλλάξει, τουλάχιστον μέχρι την 1η Απριλίου, όπου θα βγεις προς τα έξω με αέρα νικητή και αυτό, όσο να πεις, είναι αρκετά αφροδισιακό για το αντίθετο φύλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ❤

Αν ανήκεις στο α’ δεκαήμερο θα περάσεις δύσκολα στις 30, καθώς το ταίρι σου μπορεί να «ξεχάσει» να σε ενημερώσει για κάποιες πρωτοβουλίες που πήρε και θα σε φέρει προ τετελεσμένου. Από την άλλη, μπορεί και να σου βγει από πάνω, παραπονούμενο ότι δεν του έχεις εμπιστοσύνη και συνεχώς το κριτικάρεις. Από την άλλη, μπορεί να υπάρξει ένα πρόβλημα με κάποιον/α που είχες κανονίσει να συναντηθείτε και να αναβληθεί το ραντεβού. Εσύ του β’ δεκαημέρου έχεις να επιλέξεις ανάμεσα στο καλό και το καλύτερο, οπότε φρόντισε να διαλέξεις σωστά, ανάλογα με τη φάση που είσαι. Δεν αποκλείεται να αρχίσεις να διεκδικείσαι ξαφνικά από άτομο, που δεν καταλαβαίνει από το «πάμε βήμα βήμα», αν και πολύ πιθανό είναι να σε πάρει μονότερμα και τελικά να ξεχάσεις και το όνομά σου. Αν ανήκεις στο γ’ δεκαήμερο, μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης καλό είναι να την κάνεις, προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Μην θεωρείς αυτονόητο το οτιδήποτε. Εσύ οφείλεις να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, τα όριά σου και τους «κανόνες» παιχνιδιού και ο/η άλλος/η, αν συμφωνεί, θα σε ακολουθήσει!

ΖΥΓΟΣ ❤

Εσύ του α’ δεκαημέρου να προσέχεις και κράτα μακριά τα επαγγελματικά από τα ερωτικά, αφού μόνο μπερδέματα θα δημιουργηθούν και όχι τίποτα, δε θα μπορείς να τα κουκουλώσεις. Θα γίνεις βούκινο και θα σου πέσει η μούρη. Αν την έκανες τη χαζομάρα σου, πιθανό είναι να μαθευτεί στις 28. Άσε που υπάρχει το ενδεχόμενο το πρόσωπο να σου δημιουργήσει και πρακτικά πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει και για σένα που είσαι σε σχέση, οπότε μη σου μπαίνουν ιδέες. Εσύ του β’ θα μπεις στον χορό στις 28 και μάλιστα υπάρχει περίπτωση να σου σκάσει υποψήφιος/α που δε θα μπορείς να αντισταθείς. Γύρω στις 30 μπορεί να εμφανιστεί στο δρόμο σου άτομο που θα σε ταρακουνήσει, με τη θετική έννοια κι αν δεν λειτουργήσεις άμεσα και χωρίς να τρως χρόνο, με σκέρτσα και δικαιολογίες, θα το χάσεις. Κάτι πολύ καλό που αφορά στα οικονομικά του έτερου ήμισυ, επίσης, είναι πιθανό να προκύψει απρόσμενα. Αν ανήκεις στο γ’ δεκαήμερο, αρκετά άσχετα θέματα, γραφειοκρατικά ή της δουλειάς θα φάνε αρκετό από το χρόνο σου, αν όμως καταφέρεις να τα βάλεις στην άκρη και να μη σε επηρεάσουν, προς το τέλος της εβδομάδας θα περάσεις όμορφα και ίσως, αν βγεις, να κάνεις και μια ωραία γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ❤

Εσύ του α’ δεκαημέρου, ετοιμάσου για «ανεπανάληπτες στιγμές». Η πέρασή σου θα είναι μεγάλη και θα τραβήξεις το ενδιαφέρον ενός προσώπου που θα σε προσεγγίσει, χτυπώντας στα ευαίσθητα σημεία σου. Αν είσαι εσύ αυτός που έχει βάλει στο μάτι κάποιον/α, θα βρεις τον τρόπο να τον/ην κάνεις δικό/η σου. Αν είσαι σε σχέση, εμμέσως πλην σαφώς, θα περάσεις στο ταίρι σου αυτό που θέλεις. Εσύ του β’ δεκαημέρου θα τα χάσεις πάλι, καθώς το έτερό σου ήμισυ πραγματικά θα σου κάνει τη ζωή δύσκολη, με τις τσίτες που τρώει, φτάνοντάς σε στο «αμήν». Άσε που μπορεί να του τη σβουρίξει ξαφνικά και να θέλει να το τελειώσετε γιατί δεν σε αντέχει άλλο. Εσύ που είσαι ελεύθερος, με τέτοια απότομα γυρίσματα της τύχης, στην ίδια κατάσταση θα παραμείνεις. Πιθανό είναι, αν ήσουν έτοιμος να υποκύψεις, να μείνεις με την... όρεξη, αφού η άλλη πλευρά θα αλλάξει γνώμη. Αν είσαι του γ’ δεκαημέρου, χάνεσαι τις πρώτες μέρες ανάμεσα στις επιθυμίες και τις φαντασιώσεις σου, όμως στην πορεία θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα έχεις μια πιο σαφή εικόνα για το τι μπορείς και τι χρειάζεται να κάνεις για να αποκτήσεις αυτόν/η που σου αρέσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ ❤

Εσύ που ανήκεις στο α’ δεκαήμερο, δεν θα ξέρεις τι θέλεις ή θα σε πιάσει η στενοχώρια για κάποιον/α που χωρίσατε και σου λείπει, αλλά αν θεωρείς ότι υπάρχει έδαφος, επιχείρησε μια επαναπροσέγγιση μπας και.... Θα έχεις πάντως έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, αλλά εκεί πρέπει να βγάλεις την λογική ματιά σου και να δεις τα πράγματα όπως είναι. Αν είσαι σε σχέση, χωρίς γκρίνιες και μουρμούρες, μοιράστε τις υποχρεώσεις και τις δουλειές σας και μην αποφεύγεις να πάρεις τις ευθύνες που σου αναλογούν. Εσύ του β’ δεκαημέρου θα στραβώσεις από κάποιες ξαφνικές ανακατατάξεις στη δουλειά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα τις πάρεις και πολύ επί πόνου. Στο γυρισμό προς το σπίτι θα τις έχεις ξεχάσει. Δεν αποκλείεται, επίσης, να ξεκινήσεις μια δίαιτα στα γρήγορα για να αποκτήσεις κορμί λαμπάδα, αν έχεις πάρει κάποια κιλάκια για να τονώσεις και την αυτοπεποίθησή σου. Αν ανήκεις στο γ’ δεκαήμερο, τις πρώτες δυο μέρες το ταίρι σου ή ένα πρόσωπο, με το οποίο έχετε έρθει κοντά δείχνει μπερδεμένο και μπερδεύει κι εσένα, αλλά στις 30 θα σου ανοιχτεί συναισθηματικά και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Καλύτερα από ποτέ θα είσαι την 1η του Απριλίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ❤

Για εσένα, του α’ δεκαημέρου, με τον Άρη απέναντί σου η ήττα είναι μια ανάσα κοντά. Μπορεί να τη δαγκώσεις για τα καλά τη λαμαρίνα με άτομο που θα προσπαθήσει να σε εκμεταλλευτεί ή να δεις την πραγματικότητα και να ξυπνήσεις απότομα από το όνειρο. Αν είσαι ζευγαρωμένος, το ταίρι σου θα πάρει ανάποδες γιατί πιστεύει ότι κρατάς πράγματα για σένα και δεν τα μοιράζεσαι μαζί του ή τα λες σε άλλους. Αν είσαι του β’ δεκαημέρου, κάποιος/α από το περιβάλλον σου μπορεί να σε πλησιάσει με πονηρούς σκοπούς. Οι πιθανότητες για κάτι καινούργιο να εισβάλλει στη ζωή σου και να την αλλάξει είναι πολλές, γύρω στις 30. Αν μάλιστα πιαστείς εξ απροόπτου, τότε ακόμα καλύτερα, αφού σε αυτές τις περιπτώσεις, οι αντιδράσεις σου είναι καλύτερες, απ’ ό,τι σε άλλες, που δειλιάζεις, σκέφτεσαι και ξανασκέφτεσαι τι πρέπει και τι δεν πρέπει. Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει κι εσένα που είσαι ζευγαρωμένος. Αν ανήκεις στο γ’ δεκαήμερο, πολύ νοσταλγικό θα είναι το ταίρι σου στις 30 κι ίσως σου ξαναθυμίσει τους λόγους που είστε μαζί. Το συναίσθημα θα «χρησιμοποιήσει» κι ένα άτομο που σε θέλει για να σε κάνει δικό του, ενώ την 1η του Απριλίου δε θα μπορείς να αντισταθείς στην έλξη κάποιου/ας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ❤

Οι αποκαλύψεις για άτομα και καταστάσεις του παρελθόντος θα είναι αρκετές για σένα του α’ δεκαημέρου και κάποια στιγμή θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι για το πόσα πράγματα νόμιζες, αλλά τελικά ήταν αλλιώς. Πιθανόν να μάθεις και για έναν/μία κρυφό/η θαυμαστή/α που τώρα ίσως εκδηλώσει και τα αισθήματά του/ης. Δεν αποκλείεται να είναι και μέσα από τη δουλειά ή σχετικό σου χώρο, σίγουρα όμως δε μιλάμε για εύκολη υπόθεση. Αν είσαι του β’ δεκαημέρου, έχεις πέραση και θα το καταλάβεις στις 28, αφού όπου σταθείς κι όπου βρεθείς θα έχεις τα τυχερά σου. Όμως το σερί σου θα κοπεί, γιατί με τα διάφορα που γίνονται στο περιβάλλον σου, ξαφνικά δε θα έχεις καμία διάθεση για έρωτες και παιχνίδια. Αν είσαι σε σχέση, τα πράγματα στο σπίτι δεν πάνε καλά. Δεν είσαι ευχαριστημένος, έχεις γεμίσει παραξενιές και μουρλαίνεσαι με το παραμικρό, τρελαίνεις και το άμοιρο το πρόσωπο που είναι δίπλα σου. Δεν αποκλείεται και μια ξαφνική κρούση από κάποιον/α του περιβάλλοντός σου. Εσύ του γ’ δεκαημέρου καλό θα ήταν να κρατήσεις τα προσχήματα και να αποφύγεις τα μπλεξίματα με άτομο που δεν έχει κατασταλάξει ακόμα τι ζητά. Από τις 30 και μετά οι συνθήκες είναι καλύτερες και ίσως εμφανιστεί και νέο άτομο που θα σε ξεσηκώσει.

ΙΧΘΥΕΣ ❤

Εσύ του α’ δεκαημέρου έχεις τη μπάλα στα πόδια σου, οπότε εφάρμοσε τις τακτικές που ξέρεις, κάνε το παιχνίδι σου και το πιο πιθανό είναι να κερδίσεις την καρδιά που θέλεις. Προσπάθησε να πάρεις πρωτοβουλίες και να διεκδικείς σθεναρά αυτό που σου αρέσει, όχι να άγεσαι και να φέρεσαι, κάνοντας τα χατίρια άλλων. Αν είσαι σε σχέση, βάλε τα πράγματα μέσα σου σε μια σειρά και ξεκίνα να υλοποιείς τα όνειρά σου, ένα-ένα. Εσύ του β’ δεκαημέρου έχεις την τύχη με το μέρος σου, οπότε γίνει πιο εξωστρεφής, εκδήλωσε τις επιθυμίες και τα αισθήματά σου και άσε τα μυστήρια και τη μυστικοπάθεια. Γι’ αυτά έχεις χρόνο αργότερα. Μια απρόσμενη γνωριμία, ακόμα και μέσα από τα social, μήνυμα ή τυχαία συνάντηση θα σε... κολλήσει για τα καλά. Για εσένα του γ’ δεκαημέρου τα πράγματα είναι λίγο θολά τις πρώτες μέρες, από τις 30 και μετά όμως η διαίσθησή σου θα είναι και πάλι καθαρή και θα μπορείς να καταλάβεις και αν σε θέλει ένα πρόσωπο και τι τύχη θα έχεις, σε περίπτωση προσέγγισής του. Αν έχεις σχέση, μέσα στη γλύκα θα είσαι και το ρομαντισμό.

astrology.gr