Είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας, συγκεντρώνει η Ένωση Λογιστών Λάρισας.

Η ανακοίνωση:

“Οι εικόνες που αντικρίζουμε από την γειτονική μας χώρα Τουρκία και την Συρία τα τελευταία εικοσιτετράωρα μόνο πόνο και οδύνη προκαλούν. Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στους δύο λαούς και συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία του εργατικού κέντρου Λάρισας για συγκέντρωση αγαθών πρώτης ανάγκης. Η σκέψη μας και οι καρδιές μας βρίσκονται μαζί με τους συνανθρώπους μας που περνάν αυτή την απερίγραπτη δυστυχία.

Η εικόνα του πατέρα που κρατάει το χέρι της νεκρής κόρης του μέσα στα χαλάσματα έχει χαραχθεί βαθιά στην σκέψη μας και μεγαλώνει ακόμη περισσότερο τον πόνο για το δράμα που ζουν. Η μόνη απάντηση σε τέτοιες συνθήκες είναι η αλληλεγγύη μεταξύ των λαών. Μας ενώνει η λαχτάρα για ζωή, οι αγωνιώδεις προσπάθειες για να διασωθούν όσοι περισσότεροι άνθρωποι γίνεται, η παροχή βοήθειας στους τραυματίες και η κάλυψη των όλων αναγκών των σεισμόπληκτων οικογενειών, δεν μας χωρίζει απολύτως τίποτα.

Η ρητορική μίσους που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media από τους φασίστες να απαντηθεί με τον πιο ηχηρό τρόπο από το εργατικό λαϊκό κίνημα μέσα από την αλληλεγγύη. Ο Παγκόσμιος οργανισμός υγείας κάνει την εκτίμηση πως 23 εκατομμύρια άνθρωποι θα επηρεαστούν από την σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή.

Οι ανάγκες που υπάρχουν είναι τεράστιες, εμείς ως σωματείο κάνουμε γενικευμένο κάλεσμα σε όλους του συναδέλφους να στηρίξουν αυτή την μεγάλη προσπάθεια και να συντονίσουμε όλοι μαζί αυτό το πλατύ κύμα ανθρωπιάς, συμπαράστασης και αλληλεγγύης που μεγαλώνει.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ :

ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ

ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ

ΠΑΝΕΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ/ΜΩΡΩΝ

ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ

ΓΑΖΕΣ/ΟΡΟΥΣ/ΧΑΝΖΑΠΛΑΣΤ

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΡΟΥΧΩΝ

ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 – 13:00 & 18:00 – 20:30 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ 6)”