Την Παρασκευή 27/01/2023 έλαβε χώρα η ετήσια εκδήλωση της κοπής πίτας της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Λάρισας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή των μελών της ένωσης και την παρουσία του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ.  Κωσταντίνου Γιαννακόπουλου.

Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μέλη της ένωσης από άλλους νομούς της Θεσσαλίας καθώς και από τους νομούς της Κατερίνης και της Θεσσαλονίκης.

Στην ομιλία της η Πρόεδρος της ένωσης κα Τζίνα Νταμάγκα ευχαρίστησε τα μέλη για την παρουσία τους, ανέλυσε τις δράσεις της ένωσης και τόνισε την αναγκαιότητα συμμετοχής όλων στα συλλογικά όργανα. Παράλληλα αναφέρθηκε στην ισχυρή εκπροσώπηση της Ένωσης στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων που τοποθετεί πλέον τον ιδιώτη παιδίατρο επίσημα στο χάρτη υγείας της χώρας.

Ακόμη ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην συνεχή διεύρυνση και ενδυνάμωση της Ένωσης με τη συμμετοχή παιδιάτρων από όλη την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, που επιλέγουν τον συγκεκριμένο σύλλογο ως τον καλύτερο δυνατό πρεσβευτή των αιτημάτων τους.

Ενώ τέλος, επισημάνθηκε και η διαρκής και δυναμική παρουσία της Ένωσης στο χώρο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας του παιδιού στην περιοχή μας για πάνω από 20 χρόνια, καθώς αποτελεί την μακροβιότερη και ιστορικότερη Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων στην Ελλάδα.