Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, ο Σύλλογος Γυναικών Ραψάνης έκοψε την πίτα του στην «Κρασομάνα» στην Πλατεία της Ραψάνης.

Την πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου για φέτος τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών κ. Δημήτρης Μαϊμάρης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Αθανάσιος Βλάχος και κ. Χρήστος Κρικώνης, ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Γιώργος Νικολάου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Ζαρδούκας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ραψάνης κ. Δημήτρης Ζήλος, οι επικεφαλής των παρατάξεων κ. Κώστας Κολλάτος και κ. Μαρία Κωστή, ο τοπικός σύμβουλος Ραψάνης κ. Στέλιος Παζάρας, εκπρόσωποι του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλη Κόκκαλη, μέλη συλλόγων και φορέων, πολλοί συμπατριώτες και φίλοι.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου «η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ραψάνης, κα Κατερίνα Γιαννούκα, αναφέρθηκε διεξοδικά στην ομιλία της στις πολλές και ποικίλες ενδιαφέρουσες δράσεις που διοργάνωσε και συμμετείχε ο Σύλλογος τη χρονιά που πέρασε, στα αποτελέσματα αυτών των δράσεων, καθώς και στα σχέδια που υπάρχουν για το 2023, πάντα σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Τεμπών, με φορείς και πρόσωπα εντός και εκτός της Ραψάνης.

Στη συνέχεια η κα Κατερίνα Γιαννούκα κάλεσε τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη να απευθύνει χαιρετισμό. Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε: «στην προσφορά του Συλλόγου για την διατήρηση και την ανάδειξη του πολιτισμού, της παράδοσης και της ιστορίας της Ραψάνης και των δράσεών τους και υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη στο πολύμορφο έργο που επιτελούν. Ευχήθηκαν στην πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου δύναμη να συνεχίσουν να είναι δραστήριοι και χρήσιμοι για την αγαπημένη μας Ραψάνη και καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!

Στη συνέχεια, συνεχάρη τις γυναίκες του δραστήριου Συλλόγου για την πολυεπίπεδη δράση τους. και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ραψάνης κ. Δημήτρης Ζήλος, εξαίροντας την προσφορά του Συλλόγου στην διατήρηση και την ανάδειξη του πολιτισμού, της παράδοσηςς στην Ραψάνη και ευχήθηκε στην πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου δύναμη για να συνεχίσουν και καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους! Χαιρετισμό έστειλαν και οι βουλευτές της Ν.Δ. του Νόμου Λάρισας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και κ. Χρήστος Κέλλας.

Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί της πίτας μας είναι η κα. Αγγελική Κυργιανή, που αντιστοιχούσε σε έναν ατμομάγειρα. Να είναι πάντα υγιής και καλότυχη.

Η βραδιά κύλησε με πολύ κέφι τραγούδι και χορό..