Αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, μάλωσε με τη σύζυγό του και επιπλέον σκότωσε το σκυλί τους με αεροβόλο όπλο ένας 50χρονος στη Λάρισα, ο οποίος κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.
Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου παρέστη ο κατηγορούμενος 50 ετών, κάτοικος Λάρισας, όπως και η σύζυγός του, που κατέθεσε υπέρ του.
Όλα έγιναν στις 27 Απριλίου 2021 στο σπίτι του ζευγαριού στη Λάρισα, όπου βρισκόταν ο κατηγορούμενος, όταν επέστρεψε η γυναίκα του υπήρξε ένταση, μάλωσαν και όπως προέκυψε από τη δικογραφία ο άνδρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή.
Ο 50χρονος χαστούκισε τη γυναίκα, προκαλώντας της ελαφρά σωματική βλάβη, η γυναίκα δεν πήγε στον γιατρό για πρώτες βοήθειες και εκείνη την ώρα, θολωμένος όπως ήταν, πήρε το αεροβόλο και πυροβόλησε στο σκυλί, το οποίο όπως ειπώθηκε, «ήταν στα τελευταία του, γιατί το είχαν πολλά χρόνια».
Ο κατηγορούμενος κατέθεσε ότι δεν είχε καλή αντίληψη όταν προχώρησε στην πράξη του, η σύζυγός του στάθηκε δίπλα του και τον βοήθησε, τα πράγματα μεταξύ τους ηρέμησαν και πλέον είναι σε πολύ καλό επίπεδο ψυχολογικό και από πλευράς φαρμακευτικής αγωγής.

magnesianews.gr