Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα δράση, για τους κανόνες κυκλοφοριακής αγωγής πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2024.

Στη δράση συμμετείχαν οι ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ "Θέληση Ζωής", οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας για τους βασικούς κανόνες κυκλοφορίας.

Η παρουσίαση περιλάμβανε θέματα όπως η σωστή συμπεριφορά πεζών και οδηγών, η χρήση των σημάτων κυκλοφορίας και οι κανόνες ασφάλειας στους δρόμους. «Η παρουσίαση από το Τμήμα Τροχαίας των κανόνων κυκλοφοριακής αγωγής ήταν για ακόμη μια φορά καθοριστική. Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, όπως και στους ωφελούμενους του ΚΔΗΦ «Θέληση Ζωής», που μαζί με τους εκπαιδευτές τους, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της δράσης» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης, κ. Ηρακλής Γερογιώκας.

Να σημειωθεί ότι στη δράση μετείχαν οι κκ Παναγιώτης Τζίκος, Αστυνόμος Α΄, Αναστάσιος Ακριβόπουλος, Αστυφύλακας, Σπύρος Νάτσιος, Αρχιφύλακας - Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, Έλενα Ζήλου, υπεύθυνη αθλητικών εκδηλώσεων Τμήματος Αθλητισμού Δ. Λαρισαίων, Ηλίας Κατοστάρας καθηγητής Φ.Α., Μαρία Κρίκα υπεύθυνη του ΚΔΗΦ «Θέληση Ζωής» και οι εκπαιδευτές του Κέντρου.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, η οποία προωθεί τη βιώσιμη μετακίνηση και τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας στις πόλεις.