Ξεκίνησαν οι επαφές και οι ενημερώσεις του Δημάρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου με τους Προέδρους των Δημοτικών Ενοτήτων.

Οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στα Δημαρχεία των Δ.Ε σχεδιάστηκαν για να καταγραφεί σε πρώτο στάδιο η πρόοδος των εργασιών και των έργων που οι Πρόεδροι και τοπικά συμβούλια είχαν προτείνει, αφορούν στις κοινότητες τους κι εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου.

Παράλληλα, μέσα από τις συναντήσεις, δόθηκε η δυνατότητα στο Δήμαρχο να συνομιλήσει με τους Προέδρους με στόχο να κατατεθούν νέες προτάσεις και να εντοπιστούν, με σκοπό να επιλυθούν άμεσα, πιθανά προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των δημοτών.

Οι συναντήσεις ξεκίνησαν με επίσκεψη στις ΔΕ Αρμενίου και Κραννώνα. Στο κλιμάκιο που συνόδευε τον Δήμαρχο συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτ. Νταφόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Ελ. Ζωιοπούλου, Γ. Κουκούτσης, Αν. Ρεντζιάς, Κ. Φιλιππούλης, Β. Χλιάπη-Γκουνιαρούδη και Αλ. Χονδρονάσιος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αχ. Βαρδακούλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γ. Μπακαλόπουλος.

Στη συνάντηση της ΔΕ Αρμενίου συμμετείχαν οι πρόεδροι των κοινοτήτων Αρμενίου Δ. Καραμήτρος, Μ. Μοναστηρίου Δ. Βλαϊδης, Νίκης Γ. Τσικόπουλος, Σωτηρίου Ν. Τσιάντος και ο ΤΣ Αχιλλείου Δ. Αραμπατζής

Στη ΔΕ Κραννώνα συμμετείχαν οι πρόεδροι των Αγ. Αναργύρων Γ. Τσικρίκας, Αγ. Γεωργίου Γ. Νανούλη, Βουναίνων Μ. Χατζηλιάδης, Δοξαρά Λ. Παλιοκώστας, Κραννώνα Κ. Τσιαγκλάνης, Κυπαρίσσου Δ. Παπαστεργίου, Μαυροβουνίου Κ. Μπάγκας, Μ. Βουνού Δ. Γκουτζιούλας, Ψυχικού Ν. Γκαμπλιάς και η ΤΣ Μεσοράχης Αθ. Ματράκη.

Οι επαφές και οι ενημερώσεις θα συνεχιστούν και στις υπόλοιπες ΔΕ του Δήμου Κιλελέρ.