Επίσκεψη το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία της ΔΕΕΠ Λάρισας πραγματοποίησε ο επικεφαλής και υποψήφιος Πρόεδρος του συνδυασμού ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ για το Επιμελητήριο της Λάρισας κ. Δημήτριος Παπαλέξης.

Ο κ. Παπαλέξης ενημέρωσε τον Πρόεδρο και τα μέλη της ΔΕΕΠ για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του νομού μας καθώς και το πως εξελίσσεται η διαδικασία αποπληρωμής των αποζημιώσεων για τις πληγείσες επιχειρήσεις από τον Daniel.

Επίσης ζητήθηκε από τον κ. Παπαλέξη η παρέμβαση της ΔΕΕΠ στα συναρμόδια Υπουργεία για την αναβολή εφαρμογής του νέου φορολογικού καθεστώτος για τους επαγγελματίες της Θεσσαλίας καθώς ήδη έχουν υποστεί τεράστια οικονομική καταστροφή είτε είναι πληγείσες επιχειρήσεις είτε όχι καθώς είναι γεγονός η βίαια απομείωση των εισοδημάτων όλων των Θεσσαλών πολιτών.

Από πλευράς του ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λάρισας κ. Hλίας Σουφλιάς αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επιμελητηριακές εκλογές αναφέρθηκε στην ανάγκη συνέργειας μεταξύ των φορέων του νομού.

Η επικοινωνία όπως ανάφερε χαρακτηριστικά βοηθά στο να μεταφέρουμε τα πραγματικά προβλήματα της αγοράς προσπαθώντας να πετύχουμε μέτρα ανακούφισης και φοροελάφρυνσης πάντα μέσα στα πλαίσια των δημοσιονομικών περιθωρίων.

Τέλος ανάφερε πως η ΔΕΕΠ Λάρισας θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια παρότρυνσης όλων των υγειών δυνάμεων που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στις επικείμενες εκλογές προτρέποντας τους να συστρατευτούν με τον συνδυασμό του κ. Παπαλέξη.