Τον τίτλο του επίτιμου καθηγητή θα λάβει ο τέως πρύτανης του ΕΚΠΑ και Ομότιμος Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρήστος N. Κίττας.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής Χαρά Σπηλιοπούλου.

Παρουσίαση του έργου και της προσωπικότητας του τιμωμένου θα πραγματοποιηθεί από τον διευθυντή του Εργαστηρίου Ιστολογίας-Εμβρυολογίας του Τομέα Βασικών Ιατρικών Επιστημών της Ιατρικής Σχολής, καθηγητή Βασίλειο Γοργούλη.

Το ψήφισμα θα αναγνώσει ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής, καθηγητή Γεράσιμος Σιάσος ενώ θα γίνει επίδοση της περγαμηνής από τον κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας, καθηγητή Εμμανουήλ Πικουλή και η επίδοση τιμητικής πλακέτας στον τιμώμενο θα γίνει από τον πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο.

Άξιο λόγου είναι ότι η ομιλία του Λαρισαίου τιμωμένου επίτιμου καθηγητή Χρήστου Κίττα θα έχει τίτλο «Μαθήματα….αλλά μαθαίνουμε;».

virus.com.gr