Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία για 3η συνεχόμενη χρονιά την εκδήλωση “Time to Youth” το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024, στις εγκαταστάσεις του στη Λάρισα (Δήμητρας & Νίκης).

Η εκδήλωση προσέλκυσε δεκάδες νέους και νέες της πόλης, προσφέροντάς τους μοναδικές ευκαιρίες μάθησης, δικτύωσης και διασκέδασης.

Η φετινή εκδήλωση περιελάμβανε ποικιλία θεματικών εργαστηρίων, με κύριες θεματικές τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα, τη Συγγραφή Βιογραφικού & τη Συνέντευξη, καθώς και τα Ψηφιακά / ΑΙ Εργαλεία, που στόχο είχαν να εφοδιάσουν τους συμμετέχοντες με πρακτικές γνώσεις και εργαλεία για το μέλλον. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επίσης την παρουσίαση “Η Ευρώπη στα χέρια σου”, η οποία ανέδειξε ευκαιρίες εργασίας, εκπαίδευσης και εθελοντισμού σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Μετά το τέλος των εργαστηρίων, οι νέοι απόλαυσαν ένα DJ party, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να δικτυωθούν μεταξύ τους, ανταλλάσσοντας ιδέες και εμπειρίες. Η εκδήλωση αποτέλεσε μια πλατφόρμα για δημιουργία νέων συνεργασιών και ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας και πρωτοβουλίας.

Ο Διευθυντής του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, Τριανταφύλλου Μιχάλης, δήλωσε: «Το ‘Time to Youth’ είναι ένα σημείο αναφοράς για τους νέους της Λάρισας, καθώς προωθεί τη γνώση, την καινοτομία και τις ευρωπαϊκές ευκαιρίες. Η φετινή εκδήλωση ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, τόσο σε επίπεδο συμμετοχής όσο και σε επίπεδο ενθουσιασμού από τους νέους της περιοχής».

Η εκδήλωση οργανώθηκε με την υποστήριξη του Eurodesk, ενώ το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ συνεχίζει να αποτελεί έναν πολύτιμο πολλαπλασιαστή ευρωπαϊκών ευκαιριών για τους νέους της Θεσσαλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Τηλέφωνο: 2410555590

Email: info@kainotomia.com.gr 

Website: www.kainotomia.com.gr