Πειραγμένες μηχανές και εξατμίσεις, έτοιμες για κόντρες, μόδες από την Αθήνα που ήρθαν και στη Θεσσαλία. Στην Καρδίτσα η αστυνομία κινητοποιήθηκε και έκοψε μπόλικες κλήσεις.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει τα ακόλουθα:

"Με γνώμονα την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την εξασφάλιση ομαλών κυκλοφοριακών συνθηκών από τους αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας πραγματοποιούνται εντατικοί τροχονομικοί έλεγχοι.

Χθες (17-10-2024) το βράδυ, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, εντόπισαν συγκεντρωμένα στον αύλειο χώρο καταστήματος, περί τα -70- άτομα και σταθμευμένα στο σημείο περί -35- αυτοκίνητα και δίκυκλες μοτοσικλέτες.

Με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, πραγματοποίησαν, στο σημείο -70- ελέγχους ατόμων, -35- τροχονομικούς ελέγχους οχημάτων (Ι.Χ.Ε. & Μοτοσικλέτες) και προσήγαγαν -32- άτομα.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν -23- παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. ως ακολούθως:

-7- παραβάσεις που αφορούν τη χρήση εξατμίσεων,
-3- παραβάσεις που δεν έφεραν πινακίδες και έφεραν δυσδιάκριτες πινακίδες,
-6- παραβάσεις για μη χρήση κράνους,
-7- λοιπές παραβάσεις και
πραγματοποιήθηκαν -7- αφαιρέσεις στοιχείων κυκλοφορίας και αδειών ικανότητας οδήγησης.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα οδικής ασφάλειας και στο πλαίσιο αυτό οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλη τη Θεσσαλία."

Z.H. kosmoslarissa.gr