Με μια σεμνή τελετή στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στο διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα, τίμησαν σήμερα το μεσημέρι την 49η επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου, το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, φορέων και πολιτικών κομμάτων.

Στην συγκέντρωση που διοργανώθηκε από το ν.τ. της ΑΔΕΔΥ Λάρισας, ομιλία πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος του νομαρχιακού τμήματος Κ. Λαρίσης, ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Ρήγα Βελεστινλή.

Στεφάνια κατέθεσαν μεταξύ άλλων εκτός από το ν.τ. της ΑΔΕΔΥ, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Γ. Σούλτης, εκπρόσωποι από τις Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, η ΕΛΜΕ Λάρισας, το δημοτικό συμβούλιο νεολαίας, ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων του δημοσίου και η δημοτική παράταξη “Ορμή Ανανέωσης” στο δημοτικό συμβούλιο Λάρισας.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι σήμερα το απόγευμα στις 6, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας το Εργατικό Κέντρο της πόλης πραγματοποιεί τη δική του εκδήλωση για να τιμήσει την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

ertnews.gr