Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Νίκαιας η  ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση του Μορφωτικού Λαογραφικού Συλλόγου Νίκαιας «Θεόκλητος Φαρμακίδης». Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν τα χορευτικά συγκροτήματα του συλλόγου καθώς και τα φιλοξενούμενα χορευτικά της «Λαογραφικής Στέγης Κορίνθου» και του Πολιτιστικού Συλλόγου επαρχίας Φαρσάλων «Τα Τζουμέρκα». Μετά το πέρας των χορευτικών ακολούθησε γλέντι με το μουσικό σχήμα «Ντουμαλάνι»

Την εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ και η Περιφέρεια Θεσσαλίας χαιρέτισε ο αντιδήμαρχος Αχιλλέας Χατζούλης τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:«Η εκδήλωση του Μορφωτικού Λαογραφικού Συλλόγου Νίκαιας «Θεόκλητος Φαρμακίδης» επιβεβαιώνει περίτρανα το γεγονός ότι ο Πολιτισμός στο Δήμο Κιλελέρ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Εδώ συνδιοργανώνουμε, δημιουργούμε , εκφραζόμαστε, αναδεικνύουμε μέσα από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις τα ζωντανά κύτταρα όλων των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου μας…στρέφουμε το βλέμμα  στην παράδοση του τόπου μας καταγράφοντας το στίγμα και τη φιλοσοφία που διέπει την Αντιδημαρχία Πολιτισμού αλλά και το Δήμο Κιλελέρ για τον Πολιτισμό…στο Δήμο Κιλελέρ ο  Πολιτισμός βρίσκεται στο προσκήνιο. Έχει ως κέντρο τον Άνθρωπο. Από τον Άνθρωπο για τον Άνθρωπο».

Χαιρετισμό απευθύναν η βουλευτής Ευαγγελία Λιακούλη, οι  αντιπεριφερειάρχες Ανδριάνα Κομήτσα και Σωτήρης Σουλούκος και ο πρόεδρος της  Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας  Γιώργος Ψαρούλης.

Παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Κιλελέρ Αντώνης Ρεντζιάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σέβη Λαδοπούλου - Χατζητζομπάνη, Γιάννης Ζαχαριάς, Ζωή Ανυφαντή, Ελπινίκη Ζουμπελούλη,  και Γιώργος Καρυούδης, η Γ.Γ. του Δήμου Βάνα Χλιάπη- Γκουνιαρούδη καθώς και οι Σύμβουλοι της ΔΚ Νίκαιας Γιάννης Νέστορας, Γιάννης Τσίντζιρας και Κώστας Παναγούλης.