Ένας πλήθος βραβείων πιστοποιεί το μέγεθος της επιτυχίας για την Τρικαλινή επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου Plushost.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας αναφέρει σχετικά:

"Με 35 συνολικά βραβεία, στα E-volution Awards, η Plushost κατέκτησε τον βαρύτιμο τίτλο και την αναγνώρισή της ως της κορυφαίας ομάδας στο e-commerce για το 2023 στην Ελλάδα. 

Συγκεκριμένα, στην Plushost απονεμήθηκαν εκτός του Rising Star, δύο(2) Platinum, 4 Golden, 9 Silver και 19 Bronze βραβεία. 

Είναι η πρώτη φορά που μια εταιρία εκτός του οικονομικού κέντρου της Αθήνας επιτυγχάνει τον ύψιστο αυτό στόχο. Τα Τρίκαλα δεν είναι πια μόνο ο Δήμος με τις πολλές ψηφιακές πρωτοβουλίες. Είναι και η έδρα της No1 εταιρίας στον κλάδο του e-commerce. 

Στελέχη της εταιρίας, σε δηλώσεις τους στη λαμπερή βραδιά των βραβείων Ε-Volution Awards 2023, τόνιζαν πως όλες οι βραβεύσεις έχουν την αξία τους, διότι κυρίως επιβραβεύουν τους συνεργάτες που τους εμπιστεύθηκαν τα δικά τους ηλεκτρονικά καταστήματα. Ωστόσο, περίοπτη θέση στην τροπαιοθήκη της εταιρίας κατέχουν: 

*Τα δύο(2) Platinum για τις κατηγορίες Στρατηγική & Ανάπτυξη και Καινοτομία & Experience. Κυρίως, επειδή στις βραβεύσεις αυτές συμπυκνώνεται ΟΛΟ το e-commerce. 

Από το μηδέν -τη στιγμή που ο επιχειρηματίας αποφασίζει να αναπτύξει την e-business επιχείρησή του- μέχρι την εμπειρία του χρήστη."