Την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή εκδήλωση του 7ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας , η οποία περιελάμβανε χορό, τραγούδι, θεατρικό δρώμενο και τον αποχαιρετισμό της Στ΄ τάξης, που την επόμενη σχολική χρονιά θα αλλάξει σχολική βαθμίδα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πανοσιολογιότατος Τιμόθεος της ενορίας, η κ. Aνδριάνα Κομήτσα Αντιπεριφερειάρχης στους τομείς Εθελοντισμού και Ισότητας, ο κ. Βασίλης Σίμος, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ισότητας, ο κ. Δημοσθένης Χατζηλέλεκας Σχολικός Σύμβουλος της 5ης Θέσης Δασκάλων, η κ. Κωνσταντίνα Χατζημίχου η οποία είναι Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, ο κ. Δημήτριος Παπαποστόλου, πρόεδρος του Συλλόγου των Δασκάλων Κων/νος Κούμας, γονείς, μαθητές και οι εκπαιδευτικοί.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ τάξης παρουσίασαν τα έργα ζωγραφικής με τίτλο ¨Τα άνθη των ονείρων μας¨ που είχαν επιμεληθεί στα πλαίσια σχετικού προγράμματος κατά τη διάρκεια του σχ. έτους 2023-24, αλλά και το τραγούδι που είχαν ηχογραφήσει για το ίδιο πρόγραμμα.

Μετά την εκδήλωση συνεχίστηκε το πάρτυ των αποφοίτων μαθητών και μαθητριών.

Υπεύθυνοι της επιτυχημένης γιορτής είναι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες που συνεργάστηκαν άψογα για την διεκπεραίωσή της.