Σύσκεψη διοργανώνουν η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων ν. Λάρισας και οι Συνεταιρισμοί της Αγιάς για την ενημέρωση των αγροτών σχετικά με την πρόσφατη συνάντησή τους με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κέλλα και την πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Οι αγρότες ζητούν από την κυβέρνηση να αποκαταστήσει την αδικία σε βάρος των Αγιωτών παραγωγών και να αποζημιωθούν για τις καταστροφικές πλημμύρες του Daniel όπως γίνεται με όλους τους υπόλοιπους Θεσσαλούς αγρότες.

«Με όπλο την ενότητα, την αποφασιστικότητα και την μαζική συμμετοχή, δεν κάνουμε βήμα πίσω από την διεκδίκηση του δίκαιου και αυτονόητου αιτήματος μας. Δεν θα επιτρέψουμε να καταστραφεί ο παραγωγικός ιστός και η οικονομική και κοινωνική ζωή της Αγιάς επειδή με το έτσι θέλω κάποιοι αποφάσισαν να εξαιρέσουν την Αγιά από τις αποζημιώσεις», αναφέρουν οι διοργανωτές καλώντας σε μαζική συμμετοχή τους βιοπαλαιστές αγρότες.

Η σύσκεψη θα γίνει τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ στην ταβέρνα του Ρούλη Χατζάκου στην Κεντρική Πλατεία της Αγιάς.

902.gr