Η ΟΜ.Ε.Γ.Α.-2 – Ομάδα Ενεργειακής Γυμναστικής & Ασκήσεων συνεχίζει τη λειτουργία της για 2η χρονική περίοδο 2022-2023, αυτή τη φορά στον κλειστό χώρο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου και οι συναντήσεις των μελών της Ομάδας θα γίνονται κάθε Παρασκευή, απόγευμα.

Η υπεύθυνη εκπαιδευτικός και εμψυχωτής, Μαριάνθη Φαφάνα, την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023, στις 6:00 μ.μ. θα παρουσιάσει την ΟΜΕΓΑ και στη συνέχεια θα κάνει ολιγόλεπτη πρακτική άσκηση με τα μέλη.

Η Ομάδα απαρτίζεται από 15 έως 20 άτομα, κυρίως γυναίκες αλλά και άντρες, που συναντιούνται 1 φορά την εβδομάδα κι εκτελούν αναπνευστικές κυρίως ασκήσεις και stretching, για εκγύμναση του σώματος, ενδυνάμωση της άμυνας του οργανισμού, ανάπτυξη των ενεργειακών κέντρων, τόνωση ζωτικότητας, ευλυγισία, αντοχή, θεραπεία, εκτόνωση, γαλήνη, αρμονική ζωή, χωρίς άγχη και stress, μέσω τεχνικών χαλάρωσης και αναπνοών, έλεγχος του εαυτού, διατήρηση της ηρεμίας και της αυτοπεποίθησης.

Η ΟΜΕΓΑ-2 υποστηρίζεται από το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας, απευθύνεται σε αρχάριους κι έμπειρους, λειτουργεί εθελοντικά και δωρεάν κι όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να τηλεφωνεί για πληροφορίες στην υπεύθυνη, στο 6945532393.