Με ένα σημαντικό πρόγραμμα προβολής της Θεσσαλίας η Περιφέρεια συμμετέχει στην 44η διεθνή έκθεση τουρισμού που πραγματοποιείται στο Βελιγράδι από τις 23 έως τις 26 Φεβρουαρίου 2023.

Η ελληνική τουριστική βιομηχανία στην μετά – covid εποχή, γνωρίζει μεγάλη άνθηση και η Περιφέρεια Θεσσαλίας διεκδικεί ένα σημαντικό μερίδιο από το κύμα των επισκεπτών σημειώνει ο Nίκος Λιούπας, περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, που εκπροσωπεί την περιφέρεια στην έκθεση.

Το πρόγραμμα που δημιούργησαν οι αρμόδιοι ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών και στις επιθυμίες των ταξιδιωτών.

Είναι πλούσιο και απευθύνεται σε όλους, με όποιες προτιμήσεις και αν έχουν, αναδεικνύοντας την περιοχή σε πρωταγωνιστή στις τουριστικές τάσεις, τις νέες γνώσεις, τις τεχνολογίες και τις ευκαιρίες.

Παράλληλα, η Περιφέρεια ταξιδεύει στο Βελιγράδι, στο Μόναχο, στη Βουδαπέστη και στο Βουκουρέστι, προκειμένου να προβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους μοναδικούς προορισμούς της, οι οποίοι ήδη καταγράφουν μεγάλες πληρότητες.

Σημειώνεται ότι ήδη η AirSerbia ανακοίνωσε τακτικές πτήσεις από τον ερχόμενο Απρίλιο σε 4 ελληνικούς προορισμούς: Ηράκλειο, Χανιά, Κέρκυρα και Ρόδο.

Μια είδηση που αναμένεται να επιβεβαιωθεί αφορά μια επένδυση που φέρεται να προτίθεται να πραγματοποιήσει στην Θεσσαλία ο γνωστός αθλητήςΖλάταν Ιμπραΐμοβιτς, για την δημιουργία ενός χώρου, όπου θα παίζεται ένα νέο άθλημα το ΠΑΝΤΕΛ, που κερδίζει κοινό και προσφέρει θέαμα. Εάν ισχύει είναι καλοδεχούμενη, αναφέρει ο κ. Λιούπας.

ertnews.gr