Το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας – ΕΠΑΨΥ, πραγματοποίησε την Πέμπτη 21/12, Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο χώρο του Κέντρου Ημέρας, με πολυπληθή παρουσία ωφελουμένων και φροντιστών. Η γιορτή πλαισιώθηκε υπέροχα από τις παιδικές φωνές της χορωδίας του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λάρισας.

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος του ΚΗ και Καθηγητής Νευρολογίας κ. Ευθύμιος Δαρδιώτης απυήθηνε χαιρετισμό, ευχαριστώντας τον κόσμο για την παρουσία του και δίνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και στήριξης στους συνανθρώπους μας που ζουν με άνοια και στις οικογένειές τους.

Οι ωφελούμενοι του Κέντρου Ημέρας απήγγειλαν ποιήματα και ανάγνωσαν παραδοσιακά έθιμα των Χριστουγέννων ενώ η χορωδία, υπό τη διεύθυνση της κας Αλεξάνδρας Ντόβα-Οικονόμου και με συντονίστρια την κ. Μαρία Μουρτζανού, χρωμάτισε μελωδικά τη γιορτή αποδίδοντας ύμνους και υπέροχα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας – ΕΠΑΨΥ, ευχαριστεί θερμά τη χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λάρισας, καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν στη γιορτή και εύχεται χρόνια πολλά με αγάπη, αισιοδοξία και ελπίδα!