Η Λάρισα κέρδισε με 2-0 τον Μακεδονικό στο «Αλκαζάρ», για την 25η αγωνιστική της Super League 2.

Οι Θεσσαλοί επέστρεψαν στις νίκες, φτάνοντας τους 48 βαθμούς και παραμένοντας στην 2η θέση, ενώ ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην 10η θέση με 26 βαθμούς, στο +2 από την 12η Βέροια.

Οι «βυσσινί» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 55’. Ο Τσιριγώτης πήρε την κεφαλιά από την εκτέλεση φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και στρώθηκε στον Πλέγα που βρήκε δίχτυα, παρά τα αρκετά σώματα που «έπεσαν» μπροστά του για να κόψουν.

Οι φιλοξενούμενοι στο 71’ είχαν δοκάρι, στην κεφαλιά του Λιούμη από το κόρνερ του Τσουκάνη, ενώ στην επαναφορά ο Σουλούκος απέκρουσε με το πόδι το σουτ του Σιμόνι.

Μάλιστα, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μακεδονικός άγγιξε την ισοφάριση. Οι «πράσινοι» έκλεψαν ψηλά τη μπάλα, ο Γκέντσογλου την πέρασε δεξιά προς τον Λιούμη και εκείνος, αν και από διαγώνια θέση, εκτέλεσε με καθαρό πεδίο σημαδεύοντας για πολύ λίγο άστοχα στο 75’.

Ο Μακεδονικός ζήτησε πέναλτι στο 81’, σε πτώση του Λεωνιδόπουλου. Η Λάρισα στο 84’ καθάρισε την υπόθεση νίκη. Ο Τσιριγώτης ξέφυγε στην πλάτη της «πράσινης» άμυνας και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0 της ΑΕΛ.

Σκόρερ: Πλέγας (55’), Τσιριγώτης (84’).

Συνθέσεις:

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Κοσονού, Πλέγας, Παπαγεωργίου K., Αντράντα (76’ Θ. Παπαγεωργίου), Μαυριάς (80’ Μιλτιάδης), Τσιριγώτης, Νίνο (67’ Μαϊδανός).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Ζαζόπουλος): Ιωαννίδης, Χασάνογλου (82’ Μπρατσιάνη), Κοτταρίδης, Λισγάρας, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Γκέντσογλου, Σιατραβάνης (11’ λ.τρ. Ζαννάκης, 67’ Σιμόνι), Μουγκουλούσι, Ουνγιαλίδης (67’ Λιούμης), Σαραντίδης (46’ Λεωνιδόπουλος).

liganews.gr