Στην ομιλία του Ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφιου με τη Νέα Δημοκρατία, Βαγγέλη Μεϊμαράκη που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη στη Λάρισα, παρευρέθηκε ο Λαρισαίος βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Καπετάνος, ανάμεσα σε πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή.

Ο κος Μεϊμαράκης έχοντας διαγράψει μια ιστορική πορεία τόσο από τις θέσεις που κλήθηκε να υπηρετήσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο όσο και από τη θέση του ευρωβουλευτή και αντιπροέδρου του ΕΛΚ, αποτελεί έναν πολιτικό με όραμα και σταθερή ιδεολογική προσέγγιση.

Έχει κληθεί να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της χώρας μας και το έκανε πάντα με τη σοβαρότητα και την ειλικρίνεια που τον διακατέχει.

«Ένας άνθρωπος με πολιτικό ήθος που υπηρέτησε τη χώρα σε όλη του τη ζωή με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα από όποιο πόστο κι αν χρειάστηκε.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποτελεί σταθερή φωνή και εκφραστή των δικαιωμάτων της πατρίδας μας, εκπροσωπώντας την με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, στο οποίο μάλιστα είχε την τιμή να διατελέσει και αντιπρόεδρος.

Οι σημαντικές αποφάσεις για τη γεωργία αλλά και τις αποκαταστάσεις από τις φυσικές καταστροφές, τομείς που αφορούν άμεσα το νομό Λάρισας, λαμβάνονται στις Βρυξέλλες, γι αυτό και η βαρύτητα της ψήφου στις ευρωεκλογές είναι σημαντική.

Ας ψηφίσουμε όλοι μας με γνώμονα το κοινό συμφέρον, συνεχίζοντας την αδιαμφισβήτητη ανοδική πορεία της Ελλάδας στην Ευρώπη, με πρωτεργάτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την μεγάλη φιλελεύθερη Παράταξη μας».

Αυτά δήλωσε ο Χρήστος Καπετάνος κατά το πέρας της ομιλίας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στον οποίο ευχήθηκε άλλη μια δημιουργική και διεκδικητική θητεία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με μια ισχυρή ΝΔ.