Στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Λάρισας, έδωσε το παρών ο Λαρισαίος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, ο οποίος μάλιστα διατηρεί φιλικές σχέσεις με πολλά από τα μέλη του Σωματείου.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Λάρισας, ξεκίνησε ως μια ιδέα από ανθρώπους που αγαπούν να παίζουν ρακέτες στην παραλία και εξελίχθηκε μέσα από τα μέλη του ΔΣ και φυσικά τον πολύ δραστήριο πρόεδρο, Βαγγέλη Κατσιούλα σε ένα σωματείο, τα μέλη του οποίου αυξάνονται καθημερινά, καθώς η αγάπη των Λαρισαίων, μικρών και μεγάλων για το παιχνίδι της ξυλορακέτας είναι πολύ μεγάλη.

Πρόσφατα το παιχνίδι της ξυλορακέτας αναγνωρίστηκε ως άθλημα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, γεμίζοντας χαρά τους μικρούς και μεγάλους αθλητές και τις αθλήτριες του Αθλητικού Ομίλου Ξυλορακέτας Λάρισας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός έκανε τις εξής δηλώσεις κατά τη διάρκεια της πολύ ζεστής εκδήλωσης αθλητών και φίλων του αγαπημένου παιχνιδιού της ξυλορακέτας.

«Με μεγάλη μου χαρά παρευρέθηκα ανάμεσα σε καλούς φίλους, στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Αθλητικού Ομίλου Ξυλορακέτας Λάρισας.

Ένα αγαπημένο χόμπι πολλών Λαρισαίων, αυτό του παιχνιδιού της ξυλορακέτας, αναγνωρίστηκε πέρυσι, επίσημα ως άθλημα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητιμού, δίνοντας το πράσινο φως στους λάτρεις του παιχνιδιού να αθλούνται πλέον και να αγωνίζονται με την αγαπημένη τους ξυλορακέτα.

Είναι σημαντικό να ενθαρρύνονται αυτές οι πρωτοβουλίες, οι οποίες ενισχύουν τον αθλητισμό, σε μια χώρα που δοξάστηκε σε όλο τον κόσμο από τους αθλητές της.

Θα είμαι αρωγός και συμπαραστάτης δίπλα στον Α.Ο.Ξ. Λάρισας.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Α.Ο.Ξ. Λάρισας, Βαγγέλη Κατσιούλα και τα μέλη του Δ.Σ για την τιμητική πρόσκληση και την βράβευση που μου επεφύλαξαν».