Την 110 Πτέρυγα Μάχης επισκέφθηκε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Κεφαλογιάννης, όπου τον υποδέχτηκαν ο Αρχηγός ΑΤΑ Γεώργιος Φασούλας, ο Διευθυντής Β’ Κλάδου ΑΤΑ Ταξίαρχος (Ι) Ιωάννη Χατζηγεωργίου, ο Διοικητής ΕΚΑΕ Ταξίαρχος (Ι) Νικόλαος Νικολάου, ο Διοικητής 110 ΠΜ Σμήναρχος (Ι) Δημοσθένης Ντόλας, ο Διοικητής 390 Μ.ΜΕΑ/Φ Αντισμήναρχος (Ι) Ηλίας Σακκάς και ο Διοικητής 337 Μοίρας Αντισμήναρχος (Ι) Ιωάννης Τζικόπουλος, καθώς και ο βουλευτής του Νομού Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος.

Ο ΥΦΕΘΑ αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, ενημερώθηκε για τη λειτουργία της 110 ΠΜ και στη συνέχεια είχε έναν εποικοδομητικό διάλογο με το ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό της 337 Μ, ενώ επισκέφθηκε το υπόστεγο συντήρησης των αεροσκαφών της Μοίρας, καθώς και το πλήρωμα επιφυλακής και συνομίλησε με τον Αρχηγό ΑΤΑ και τον Βουλευτή ΝΔ Λάρισας, Χρήστο Καπετάνο για τις πρόσφατες πλημμύρες στην Θεσσαλία.

Ο Χρήστος Καπετάνος αφού ευχαρίστησε τον κ. Κεφαλογιάννη για την επίσκεψη του στη Λάρισα, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Η συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία ήταν καθοριστική. Γυναίκες και άντρες των Ενόπλων Δυνάμεων, συνέβαλαν ακατάπαυστα, με τις συνεχείς διασώσεις, ανθρώπων και ζώων αλλά και στην απομάκρυνση τεράστιων όγκων φερτών υλικών με σκοπό τη διάνοιξη δρόμων όπου ήταν δυνατό. 

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν αποδείξει έμπρακτα και με το δύσκολο δυστυχώς τρόπο ότι είναι πάντα δίπλα στην ελληνική κοινωνία και τους πολίτες, συνδράμοντας με κάθε μέσο, με αυταπάρνηση, σε όλες τις δύσκολες συνθήκες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. 

Αυτοί οι άνθρωποι μας αποδεικνύουν καθημερινά πως αποτελεί προτεραιότητα τους η ασφάλεια και η προστασία της Πατρίδας μας, έναντι κάθε επιβουλέα.

Ευχαριστώ θερμά τον φίλο ΥΦΕΘΑ, Ιωάννη Κεφαλογιάννη για την επίσκεψη του στη Λάρισα και στην 110 Πτέρυγα Μάχης. 

Το έργο που επιτελούν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, είναι σημαντικό και με απτά αποτελέσματα στην ελληνική κοινωνία».