Στο περίπτερο της ΔΕΕΠ Λάρισας της ΝΔ, βρέθηκε ο Χρήστος Καπετάνος νωρίς το μεσημέρι, όπου ευχαρίστησε τα στελέχη της ΔΕΕΠ και της Δ.Α.Π που βρέθηκαν εκεί όλες τις μέρες, συνομίλησε με τους πολίτες και μοίρασε φυλλάδια, στέλνοντας ισχυρό προεκλογικό μήνυμα.

Καθώς ολοκληρώνονται και οι τελευταίες εργασίες της προεκλογικής περιόδου και όλα είναι έτοιμα για την Κυριακή, ο Λαρισαίος βουλευτής και πρώην Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λάρισας έδωσε με την παρουσία του για ακόμη μια φορά στο περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας το δικό του μήνυμα για τις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Χρήστος Καπετάνος:

«Η ψήφος της 9ης Ιουνίου δεν πρέπει να είναι μια χαλαρή ψήφος αλλά μια ψήφος με συνέπεια και λογική, αναλογιζόμενοι τα όσα η χώρα μας κατάφερε τα τελευταία χρόνια της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η Ελλάδα μέσα από τις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει βγήκε πιο δυνατή από ποτέ με μια ισχυρή εξωτερική πολιτική και σημαντική ευρωπαϊκή αναγνώριση.

Πρέπει να δώσουμε εντολή μέσα από την ψήφο μας, μιας ισχυρής ελληνικής εκπροσώπησης στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για να συνεχίσει η πορεία μας σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη.

Ψηφίζουμε θετικά για την Ελλάδα στην Ευρώπη και όχι αυτούς που ήθελαν να μας βγάλουν από την Ευρώπη».