Ξεκινούν άμεσα οι αιτήσεις συμμετοχής για 1.529 νέες προσλήψεις στη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Ειδικότερα η εναρκτήρια ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Κυριακή 10 Μαρτίου και η ημερομηνία λήξης της υποβολής η Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024.

Υπενθυμίζεται ότι, 1.529 προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν για την κάλυψη αναγκών στους Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς του υπουργείου Πολιτισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι προσλήψεις κατανέμονται σε αρχαιολογικούς χώρους, σε όλη την Ελλάδα.

(*) Στην Εφορεία Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας σύμφωνα με την κατανομή θα καλυφθούν συνολικά 18 θέσεις.

Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας

ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων (14)

ΔΕ Νυχτοφυλάκων Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων (1)

Αρχαιολογικός Χώρος Α΄ Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας

ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων (2)

ΔΕ Νυχτοφυλάκων Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων (1)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση - υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση του υπουργείου Πολιτισμού ή μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο Εργασία και ασφάλιση - Απασχόληση στο δημόσιο τομέα -> Αιτήσεις πρόσληψης προσωπικού στο Υπουργείο Πολιτισμού

Για την είσοδο στην εφαρμογή συμπληρώνουν τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet. Εν συνεχεία επιλέγουν: «Διαγωνισμοί» - «Κάντε Αίτηση» προκειμένου να συμπληρώσουν τα πεδία της αίτησης, όπως αυτά προβλέπονται στο, κατά περίπτωση, «ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ». Κατόπιν οι υποψήφιοι υποβάλουν την αίτηση ηλεκτρονικά μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr (Με πληροφορίες από proson.gr)