Στη Λάρισα χτυπά η καρδιά του  Πανελλήνιου Πρωταθλήματος  Τένις juniors που ξεκίνησε από τις 23 Απριλίου και θα διαρκέσει ως τις 2 Μαΐου. Οι αγώνες, στους οποίους συμμετέχουν περίπου 1080 αθλητές, τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού: Γενική Γραμματεία αθλητισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με την υποστήριξη  των Δήμων Λαρισαίων και Κιλελέρ και της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Λάρισας.

Στην αίθουσα του Περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας δόθηκε σήμερα συνέντευξη τύπου από τους διοργανωτές. 

Σπύρος Ζανιάς- Αντιπρόεδρος Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας

Ο Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας κ, Σπύρος Ζανιάς εξήρε την πρωτοβουλία για την διοργάνωση του πρωταθλήματος στην περιφέρεια Θεσσαλίας  και ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Δημήτρη Κουρέτα, και τους Δημάρχους Λαρισαίων κ. Θανάση Μαμάκο και Κιλελέρ. κ. Θανάση Νασιακόπουλο.

Δημήτρης Σταματιάδης-Πρόεδρος  Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης

«Η καρδιά του ελληνικού τένις χτυπά στη Λάρισα» είπε από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης κ. Δημήτρης Σταματιάδης, ο οποίος  αναφέρθηκε στις ποιοτικές υποδομές που διαθέτει η περιοχή και που εγγυώνται τη διεξαγωγή ενός επιτυχημένου Πανελληνίου Πρωταθλήματος. 

Σωτήρης Σουλούκος-Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού

Εκ μέρους του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Σωτήρης Σουλούκος καλωσόρισε όλους τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, και τους αθλητές, ενώ κάλεσε τους Θεσσαλούς να δώσουν το παρόν στην σπουδαία διοργάνωση που θα βοηθήσει παράλληλα στην εξωστρέφεια της περιοχής. 

Θανάσης Μαμάκος- Δήμαρχος Λαρισαίων  

Η Λάρισα είναι μια πόλη με μεγάλη αθλητική παράδοση, και δικαιωματικά, βρίσκεται στις πρώτες επιλογές της Πολιτείας και των Ομοσπονδιών για μεγάλα αθλητικά γεγονότα και διοργανώσεις τόνισε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος και ευχαρίστησε ιδιαίτερα την ΕΦΟΑ για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Χρέος μας, πρόσθεσε, είναι να κρατήσουμε ζωντανή αυτή τη σχέση της πόλης με τον αθλητισμό, και κάλεσε όλες και όλους, να ενισχύσουν τις προσπάθειες των αθλητών. 

Αχιλλέας Χατζούλης -Αντιδήμαρχος  Κιλελέρ

Εκ μέρους του Δημάρχου Κιλελέρ ο Αντιδήμαρχος κ. Αχιλλέας Χατζούλης επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι πλέον το Τένις είναι ένα άθλημα για όλα τα παιδιά από όλες τις κοινωνικές τάξεις, κάνοντας ειδική αναφορά στην τοπική ομάδα της Νίκαιας.

Στο πρόγραμμα των αγώνων αναφέρθηκε αναλυτικά ο Διευθυντής Αγώνων του Πανελληνίου πρωταθλήματος .κ Δημήτρης Καφφές.

Παρόντες ήταν επίσης, ο ταμίας της ΕΦΟΑ κ. Κώστας Γιακουμής ο Έφορος Αγωνιστικού κ. Γιάννης Αθαναιλίδης, ο κ. Ιορδάνης Σγούρος μέλος Δ.Σ. και τεχνικός Διευθυντής τηε ΕΦΟΑ καθώς εκπρόσωποι των διοργανωτών Σωματείων.