Με τη Λάρισα να κινείται, τις τελευταίες ημέρες, σε εορταστικούς και ιδιαίτερα "ζωντανούς" ρυθμούς, συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Όπως σημειώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων "το 2023 θα το υποδεχθούμε μαζί με φαναράκια, κόκκινο κρασί, βασιλόπιτα, πυροτεχνήματα και συναυλία της Ρένας Μόρφη, στην πλατεία Λαμπρούλη στο Φρούριο.

Η Ρένα Μόρφη θα μας διασκεδάσει με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έχει απ΄ όλα και αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το εύρος της φωνής της, τη μοναδική ικανότητά της να ελίσσεται πολύ επιτυχημένα ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, το δυναμισμό της, το μπρίο και το πάθος της, το ανεξάντλητο κέφι αλλά και την ευαισθησία της, και τη καθηλωτική παρουσία της επάνω στη σκηνή.

Μετά από δυο χρόνια, θα γίνει επιτέλους ένα αξέχαστο πάρτι υποδοχής του νέου χρόνου, στο γνωστό και αγαπημένο μέρος, όπου θα ανταλλάξουμε ευχές, θα ακούσουμε ευχές από τον δήμαρχο της πόλης, θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε, αφήνοντας πίσω μας κάθε κακή ανάμνηση, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία".

Η σημερινή εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 23:00.